Skip to main content

Afrika

Afrika

Utforsk det store utvalget av eksklusive reiser til Afrika og Det indiske hav med oss! I Afrika venter episke dyreopplevelser, en reise i oppdagelsesreisendes fotspor, fortryllende landskap og de fascinerende menneskene som gir alt liv. La deg begeistre av den gylne gløden fra Namibias sanddyner, slapp av på idylliske strender, opplev spektakulære safariopplevelser og dykk ned i Mosambiks undervannsverden.

En safari er en uforglemmelig opplevelse som skaper minner for livet. Bo i luksuriøse telt eller lodger og delta på daglige game drives i åpne biler. Utforsk safari også fra for eks. båt, til fots, på hesteryggen, i luftballong eller på sykkel. En overnatting i «star bed» under stjernene er en luksusopplevelse vi anbefaler, og det er den perfekte settingen for romantiske øyeblikk. Enten du ønsker å padle langs de frodige vannveiene i Okavango Delta, bestige Kilimanjaro, reise på rundturMadagaskar eller bare slappe av på Seychellenes hvite strender, så kan vi garantere en fantastisk ferieopplevelse!

Vi tilbyr spesialtilpassede safariturer for familier, og mange lodger har familietelt med to soverom. Anbefalt aldersgrense er vanligvis 7 år, men det finnes også alternativer for yngre barn. Ta gjerne kontakt for forslag. Utforsk vår blogg for mer informasjon om familievennlige safarier i Afrika.

Det lille ekstra!

For de som kun ønsker det aller beste, har vi et bredt spekter av alternativer – fra privatjetsafari og opphold på ultra-luksuriøse lodger til leie av private villaer eller til og med private øyer i Det indiske hav. Opplev Victoriafallene fra helikopter, bo på vingårder i Stellenbosch eller møt de sjeldne fjellgorillaene på nært hold i Rwanda.

La oss guide deg dypere inn i dette majestetiske kontinentet og skape din perfekte Afrika-ferie. Vi samarbeider med anerkjente hotellkjeder og lodger som &Beyond, Singita, Wilderness, Kerr & Downey Botswana og Elewana, samt de beste hotellene på Seychellene og Mauritius. Vurderer du en tur til Afrika så ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg. Husk å bestille i god tid, gjerne 9-12 måneder før avreise, for å sikre deg de beste opplevelsene.

Botswana

Mosambik

Mauritius

Sør-Afrika

Seychellene

Tanzania

Zambia

Rwanda

Réunion

Kenya

Uganda

Madagaskar

Rodrigues

Zimbabwe

Namibia

Eksklusive togturer i Afrika

Rovos Rail

Søker du et unikt og uforglemmelig eventyr gjennom Sør-Afrika, tilbyr Rovos Rail en fantastisk opplevelse. Med nøye restaurerte vintage-vogner blir du transportert til en svunnen tid med eleganse og romantikk. Toget krysser noen av Afrikas mest fantastiske landskap, fra de frodige vinmarkene i Cape Winelands til de store slettene i den afrikanske bushen. Om bord venter upåklagelig service, gourmetmat og flotte kupéer. En tur med Rovos Rail og Pride of Africa passer aller best for par; den perfekte bryllupsreisen eller bursdagsfeiringen!

Turen kan kombineres med safari av høy kvalitet. De flotteste turen er kanskje den mellom Victoriafallene i Zimbabwe og Sør-Afrika, eller den lengre safarituren i Namibia, men de har et bra utvalg av turer med ulike reiselengder. Det finnes egne turer for deg som er spesielt interessert i for eks. golf.

Ta kontakt for pristilbud på togtur i Sør-Afrika, gjerne i kombinasjon med safari eller en rundreise. Du kan også lese litt mer om Rovos Rail her. 

Luksuriøse cruise i Afrika

For et cruise lands Afrikas kyst anbefaler vi det prisvinnende rederiet Silversea Cruises.

Hvorfor velge et cruise med Silversea?

  • Eleganse: Silversea Cruises tilbyr en uovertruffen eleganse og luksus, og gir gjestene en sofistikert cruiseopplevelse.
  • Intime skip: Med mindre skip sikrer Silversea en mer personlig og eksklusiv reise, som lar gjestene utforske også mindre tilgjengelige reisemål. Antall passasjerer er fra ca. 300-650.
  • Alt inkludert: Silverseas cruisepakker dekker alt fra gourmetmat og drikke til tips og Wi-Fi, og sikrer en sømløs og problemfri ferie.
  • Ekspertise: Deres ekspedisjonsteam inkluderer erfarne guider, naturforskere og historikere som tilbyr innsiktsfulle foredrag og leder fascinerende utflukter, og beriker gjestenes forståelse av Afrikas mangfoldige dyreliv og kulturer.
  • Minneverdige reisemål: Fra den livlige byen Cape Town, krydderøya Zanzibar og avsidesliggende øyer på Seychellene, til spennende utflukter i den uberørte villmarken i Okavango-deltaet og Serengeti.
  • Autentiske opplevelser: Silverseas landutflukter tilbyr autentiske og oppslukende opplevelser, som lar gjestene ha møter med lokale samfunn, være vitne til fantastiske dyremøter og utforske fantastiske landskap.
  • Fantastisk service: Med høy besetning-til-gjest-forhold, gir Silversea upåklagelig service, og sikrer at hver gjests behov møtes med varme, profesjonalitet og oppmerksomhet på detaljer.

Her er en oversikt over cruise i Afrika og Det indiske hav med Silversea for 2025. 

Ta kontakt for bestilling! Det koster ikke noe mer å bestille via oss.

Leie av villa i Afrika

Reiser du sammen med flere, om det er familie, venner eller kolleger, så kan det være fint å leie sin egen villa for hele eller deler av ferien. Dette er ikke nødvendigvis billigere, men det gir en helt unik og eksklusiv opplevelse. Villaene kommer stort sett ferdig bemannet og med alt inkludert. Jeg skreddersyr en pakke med all overnatting, transfer og fly.

UTVALGTE VILLAER TIL LEIE I AFRIKA: 

Colina Verde i Mosambik har 7 soverom (6-18 gjester). Stor og barnevennlig strandvilla. Transfer med helikopter eller båt. Mange aktiviteter som gym, tennis, havfiske, oppvarmet basseng, vannsport med med.

Arijiju i Kenya er en utrolig vakker villa med 5 soverom og passer for dere som ønsker en aktiv ferie. I tillegg til game drives og safari-aktiviteter er det muligheter for tennis, spa, mountain biking + mye mer. Egen kinosal.

Vi har også mange store villaer på bl.a. Seychellene og Zanzibar, men da som en del av en resort.

Et annet alternativ er en så kalt buy-out, som betyr at man betaler for alle teltene/hyttene i en lodge eller camp  for eget bruk. Det er mest vanlig på de aller minste campene.

Enasoit Camp i Laikipia, Kenya. 8 telt (16+ gjester). Leies kun ut til eksklusiv bruk og tillater barn i alle aldre. Her er du omgitt av et fantastisk dyreliv. Daglige game drives er inkludert i prisen. PS de har også en flott båt (tradisjonell dhow) med plass til inntil 10 personer som leies ut i skjærgården rundt Lamu.

Shinde Footsteps i Okavango Deltaet i Botswana har kun 4 telt og tillater maks 6 voksne, perfekt for en familie eller liten vennegjeng. De tillater barn fra 7 år. Safari med høy standard!

Private Island Resorts i Øst-Afrika

Bo på en øde øy i Kenya, Tanzania, Mosambik eller Madagaskar!

Det er noe magisk ved å bo på en øde øy. Her er noen av våre favoritter i Øst-Afrika, ta kontakt for bestilling, gjerne i kombinasjon med safari:

TANZANIA

Thanda Island ligger sør for Zanzibar, nær Mafia Island i Tanzania, og har en flott villa med 5 soverom + to strandhytter med 2 soverom hver. Alt leies ut samlet. Transfer med helikopter eller mindre fly + båt. Høy standard.

&Beyond Mnemba Island ligger utenfor Zanzibar i Tanzania. 12 flotte, rustikke strandhytter, mulighet for all-inclusive. Flott 5* resort som ble renovert i 2024. Gode tilbud, bl.a. for bryllupsreiser. Reis i juni-okt eller des-feb.

Laba Fanjove Island ligger 45 min med båt fra Mafia Island i Tanzania. 16 lekre beach villas på en frodig øy med nydelig sandstrand. Herlig barfot-luksus, med fine forhold for snorkling og dykking. Kombiner med en av deres safari lodger på fastlandet.

KENYA

Chale Island Resort ligger utenfor kysten i Kenya, sør for Mombasa. Her er det alt fra vanlig deluxe rom til villa på påler i vannet. 4* resort med bl.a. spa, basseng, gym og ulike aktiviteter.

Manda Bay Lodge er en boutique lodge på Manda Island, som ligger litt lenger nord i Lamu-skjærgården i Kenya. 11 enkle hytter som ligger beachfront og 11 som ligger i hagen. Fokus på fiske og vannsport. Beste tiden å reise er nov-apr.

MOSAMBIK

Anantara Bazaruto Island Resort er en flott 5* resort i Mosambik. Selve øya er ganske stor og byr på mange aktiviteter. Denne familievennlige resorten har 44 beach villas, flere med privat basseng.

&Beyond Benguerra ligger også i Mosambik, i samme område som Anantara. En lekker 5* resort med kun 13 villaer, inkludert en Casa Familia med 3 soverom. Masse aktiviteter for store og små på en flott øy.

Azura Benguerra Island er et annet alternativ på samme øy i Mosambik. Kun 20 villaer, alle med privat basseng. Et fantastisk sted for hele familien. President villaen byr på privat helipad og egen kokk, men de andre villaene er også veldig fine! De har også Azura Marlin Beach som består av 10 beach villaer på en vakker strand.

Banyan Tree Ilha Caldeira ligger ganske langt nord i Mosambik og har 40 beach villaer med privat basseng. De største villaene har hele 4 soverom. Nytt og lekkert!

MADAGASKAR

Constance Tsarabanjina ligger utenfor kysten av Madagaskar, nærmeste flyplass er Nosy Be. 25 rustikke beach villaer fordelt på to ulike strender (nord og sør). Stor og frodig øy, flott 5* resort.

Miavana by Time + Tide er en eksklusiv resort på en stor, privat øy, nær Nosy Be i Madagaskar. De 14 Oceanfront villaene er store, lekre og moderne! De eier også en safari lodge i Zambia og tilbyr fine kombinasjoner. Høy prisklasse.

Her kan du lese mer om private resorter på Seychellene.