Skip to main content

Afrika

Afrika

Utforsk det store utvalget av eksklusive reiser til Afrika og Det indiske hav med oss! I Afrika venter episke dyreopplevelser, en reise i oppdagelsesreisendes fotspor, fortryllende landskap og de fascinerende menneskene som gir alt liv. La deg begeistre av den gylne gløden fra Namibias sanddyner, slapp av på idylliske strender, opplev spektakulære safariopplevelser og dykk ned i Mosambiks undervannsverden.

En safari er en uforglemmelig opplevelse som skaper minner for livet. Bo i luksuriøse telt eller lodger og delta på daglige game drives i åpne biler. Utforsk safari også fra for eks. båt, til fots, på hesteryggen, i luftballong eller på sykkel. En overnatting i «star bed» under stjernene er en luksusopplevelse vi anbefaler, og det er den perfekte settingen for romantiske øyeblikk. Enten du ønsker å padle langs de frodige vannveiene i Okavango Delta, bestige Kilimanjaro, reise på rundturMadagaskar eller bare slappe av på Seychellenes hvite strender, så kan vi garantere en fantastisk ferieopplevelse!

Vi tilbyr spesialtilpassede safariturer for familier, og mange lodger har familietelt med to soverom. Anbefalt aldersgrense er vanligvis 7 år, men det finnes også alternativer for yngre barn. Ta gjerne kontakt for forslag. Utforsk vår blogg for mer informasjon om familievennlige safarier i Afrika.

Det lille ekstra!

For de som kun ønsker det aller beste, har vi et bredt spekter av alternativer – fra privatjetsafari og opphold på ultra-luksuriøse lodger til leie av private villaer eller til og med private øyer i Det indiske hav. Opplev Victoriafallene fra helikopter, bo på vingårder i Stellenbosch eller møt de sjeldne fjellgorillaene på nært hold i Rwanda.

La oss guide deg dypere inn i dette majestetiske kontinentet og skape din perfekte Afrika-ferie. Vi samarbeider med anerkjente hotellkjeder og lodger som &Beyond, Singita, Wilderness, Kerr & Downey Botswana og Elewana, samt de beste hotellene på Seychellene og Mauritius. Vurderer du en tur til Afrika så ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg. Husk å bestille i god tid, gjerne 9-12 måneder før avreise, for å sikre deg de beste opplevelsene.

Botswana

Mosambik

Mauritius

Sør-Afrika

Seychellene

Tanzania

Zambia

Rwanda

Réunion

Kenya

Uganda

Madagaskar

Rodrigues

Zimbabwe

Namibia