Skip to main content

Private øyer  – eksklusive hotell -Seychellene

Stor villa med basseng og møblert terrasse.
Flyfoto over Platte island med korallrev rundt.

PLATTE ISLAND

Reise: Ca. 20 minutter med fly fra Mahé
Resort: Waldorf Astoria
Overnatting: 57 villaer (Hawksbill Villa, Grand Hawksbill Villa, Kingfish Villa og Eagle Ray Villa)
Passer for: Par, familie

Høydepunkt:

 • Flotte villaer med privat basseng og 1-5 soverom
 • Personlig concierge service
 • 6 eksepsjonelle spisesteder og 2 barer
 • Fantastisk spa
 • Utendørs observatorium
 • Vakkert, nærliggende korallrev og egen marinbiolog
 • Svært høy standard

Waldorf Astoria åpner endelig sin fantastiske og etterlengtede resort på Seychellene! Platte Island har en egen flystripe og direktefly fra hovedstaden, Mahé.

Dette er stedet for deg som ønsker høy standard og drømmer om en helt fantastisk reise, langt unna allfarvei og masseturisme.
Øya er grønn og frodig, omgitt av nydelige strender. Dette er et utmerket sted for dykking, kite-surfing og fluefiske. Fridykking, snorkling, havfiske og bølgesurfing er også veldig populært. Det finnes bl.a. gym, flott spa, tennis, vannsport og mange aktiviteter.
Slapp av ved bassengbaren og nyt en tropisk drink, spis kreolsk-inspirert tapas eller sushi, mens du hører på live DJs. Eller kanskje du foretrekker champagne og østers mens du nyter solnedgangen i Sunset Bar?
De store villaene gjør dette til et godt egnet sted for familier; gjerne flere generasjoner. Hotellet har flotte fasiliteter for barn, bl.a. en «nature camp». Alt holder høy standard, i kjent Waldorf Astoria-stil.
Platte Island er en naturlig yngleplass for Hawksbill-skilpadder
i hekkesesongen mellom november og mars. Øya har en marinbiolog som underviser og jobber bl.a. med bevaring av koraller og skilpadder. Resorten har fokus på bærekraft.
KONTAKT OSS

DESROCHES

Reise: Ca. 35 minutters flytur fra Mahé
Resort: Four Seasons Resort Desroches
Overnatting: 71 villaer og suiter (Ocean-view Pool Villa, Beach Pool Villa, Sunset Pool Villa, Sunset Beach Suite, Desroches 2-bedroom Suite og 2-7-bedroom Presidential og Residence Villas)
Passer for: Par, bryllupsreise, familie

Høydepunkt:

 • Vakre og romslige villaer med direkte tilgang til stranden
 • Utforsk øya med sykkel eller kajakk
 • Fantastisk tropisk flora og fauna inkludert gigantiske skilpadder
 • Aktivitetssenter som tilbyr utmerkede fiske- og dykketurer
 • Ta en piknik og finn et bortgjemt sted på øya for dagen

Av Seychellene sine mange private øyer, er dette en av de mest kjente. Den flotte koralløya, Desroches, som er 1,5km bred og 6km lang, kan skryte av hele 14km med hvite sandstrender. Stedet for det perfekte barfot-bryllupet! Her bor du på eksklusive Four Seasons Resort, som kan tilby et stort utvalg av villaer og suiter, de fleste med privat basseng. Resorten holder en enkel og naturlig stil og ble renovert i 2018. Noen av de største villaene har fullt utstyrt kjøkken hvor man kan leie en egen kokk, andre har privat gym eller butlerservice. Four Seasons Desroches har bl.a. spa, 2 restauranter, barer, tennisbane og gym.

Gratis leie av sykkel og ikke-motorisert vannsport gjør at du enkelt kan finne din egen private strand, og utforske de ulike delene av øya. Dykkesenter tilbyr kurs og utflukter. Resorten er veldig barnevennlig med masse aktiviteter for barn, god plass og langgrunne strender.

Gigantiske skilpadder

Ikke gå glipp av et besøk i Tortoise Sanctuary, der de gigantiske Aldabra skilpaddene som er utrydningstruet, er nøye tatt vare på. Dersom naturen er din lidenskap, lærer du enda mer om øyas vegetasjon og marint liv på det interaktive Discovery Center. Det er også en lokal landsby på øya med en befolkning på rundt 100.

LES MER
Nydelig, hvit sandstrand med palmer og blått hav
Desroches Resort. Vakker beach villa med privat basseng.
Fregate Resort Seychelles. Stor villa ved stranden.
Fregate Resort Seychellene. Villa med veranda, jacuzzi, privat basseng, paviljong og havutsikt

FREGATE ISLAND

Reise: Ca. 15 minutter med helikopter eller 1,5t med båt fra Mahé
Resort: Frégate Island Private
Overnatting: 16 villaer (Private Pool Villa, Private Pool Twin Villa og en Banyan Hill Estate)
Passer for: Par, familie

Høydepunkt:

 • Hver villa er helt privat med sitt eget enorme dekkområde og private basseng med utsikt over havet
 • Ta high-tea med en privat butler som serverer ettermiddagste på toppen av øya
 • Nyt frokosten, som serveres til deg, i ditt eget private trehus
 • Hver villa har sin egen golfbil for å komme seg rundt øya
 • Syv strender – én kåret til den vakreste i verden
 • En privat innlandshavn og Yacht Club med PADI dykkesenter
 • Det ultimate privatliv

Denne paradisøya på Seychellene, er på ca. 2km2, og er kåret til en av verdens beste private øyer. Her finner du roen i luksuriøse omgivelser! De 16 villaene er fra 400kvm og har bl.a. nydelig utsikt, privat basseng og butlerservice, fullpensjon med utvalgt drikke. De fleste aktiviteter er inkludert i prisen.

I tillegg til restauranter og barer, kan du nyte skreddersydde matopplevelser hvor som helst på øya. Middag i Tree House, grilling på stranden eller en privat middag med levende lys i villaen din. Det finnes også barneklubb for barn fra 3-12 år.

7 nydelige strender

Fregate Island er opptatt av å bevare den rike floraen og faunaen på øya, og pågående bevaringsprosjekter sikrer at dette fremdeles er hovedfokuset på øya. Her finnes 7 fantastiske strender, urskog, 11km med turstier, et fuglereservat og en koloni med gigantiske skilpadder som vandrer fritt.

Resorten tilbyr også fantastisk vannsport, dyrelivsaktiviteter og Rock Spa, som ligger på klippetoppen, flankert av ferskvannsbassenger og fossefall. I giftetanker? Øya har et eget kapell, men de fleste velger likevel å gifte seg på stranden!

KONTAKT OSS

DENIS ISLAND

Reise: Ca. 30 minutter med fly fra Mahé
Resort: Denis Private Island
Overnatting: 25 hytter og villaer (Beach Cottage, Deluxe Beach Cottage, Beachfront Spa Cottage og Beach Villa)
Passer for: Par, bryllupsreise, familie

Høydepunkt:

 • Rustikke hytter med utendørs bad
 • Nydelig, bortgjemt øy perfekt for familier og par
 • Fantastisk dykking og snorkling
 • Miljøvennlig øy som investerer i bærekraftig turisme
 • Deilig mat som er dyrket på øya og høstet fra havet

Denis Island er perfekt for dere som ønsker å koble helt av, da her er det verken internett på rommet, tv eller dekning på mobilen, men bare nyte det asurblå vannet fra Det indiske hav og øde hvite sandstrender. Dette skiller øya fra andre private øyer. Det finnes en restaurant med vinkjeller og det er mulig å leie hele øya i forbindelse med for eksempel bryllup.

Hver hytte har en veranda mot sjøen, i tillegg til en privat gårdsplass med utedusj, og ligger bare noen skritt fra stranden. Beach villaen har også et lite basseng. Havet vrimler av liv, og du kan snorkle utenfor stranden, og ofte se skilpadder.

Barfot luksus

Denis Island har alle essensielle ingredienser for avslappet øy-stil, men den kan også skilte med noen av verdens beste fiske- og dykkesteder for de som leter etter eventyr så vel som barfot luksus.

Kokkens tradisjonelle Seychelliske mat kan nytes i den romslige og luftige restauranten, privat på verandaen i din egen hytte eller til og med stranden under stjernene.

Resorten tilbyr mange vannsportsaktiviteter, veldig bra havfiskePADI dykking, brettseiling, padling og fotturer på øyas tropiske stier, fulle av et rikt utvalg av flora og fauna. Også her bor det en skilpaddekoloni. Piggrokker, seilfisk, tunfisk, delfiner, hvalhaier og djevelskater blir ofte sett fra september til november.

LES MER
Denis Island. Små hytter bortgjemt i grønn vegetasjon, få skritt fra en bred, hvit sandstrand
Denis Island Resort. En villa med privat basseng og platting i en solfylt bakgård.
Pool Villa på Six Senses Zil Pasyon

FÉLICITÉ ISLAND

Reise: Ca. 20 minutter med båt fra Praslin. Er også mulig å ta speedbåt fra La Digue eller fly helikopter.
Resort: Six Senses Zil Pasyon
Overnatting:
 30 Villaer og 17 Private Residences (Hideaway Pool Villa, Panorama Pool Villa, 2-bedroom Villa, Oceanfront Pool Villa, Pasyon Poll Villa)
Passer for: Par, bryllupsreise

Høydepunkt:

 • Fluefiske på Seychellene er noe av det beste i verden, og Six Senses kan ordne dette med lokale eksperter.
 • 30 villaer og 17 private boliger på en privat øy, eksklusivt for Six Senses
 • Området er ypperlig for dykking og snorkling
 • Ta en spasertur gjennom den imponerende floraen langs øyas turstier
 • Benytt deg av villaens private vinkjeller- og butlerservice for en fullstendig luksusopplevelse

Med bare 30 bassengvillaer plassert rundt steinformasjoner av granitt, hvite sandstrender og asurblått hav, er Six Senses Zil Pasyon som en drøm. Dette er en ekte tropisk øy med all komfort man kan håpe på. De moderne villaene er fra ca. 200kvm og har alle høy standard og butlerservice.

Kortreist mat

Resortens opplevelsessenter kan arrangere et stort utvalg av aktiviteter som dykking, vannsport og båtturer til naboøyene. Gjestene kan delta i matlagingskurs med lokale råvarer, eller prøve seg på fiske. Det er også en utekino og en pétanque-bane for gjestenes bruk. Six Senses Zil Pasyon har seks alternativer for mat og drikke, og mye av produktene som serveres dyrkes i hagen på stedet eller på lokale gårder.

Fantastisk SPA

Spaet er uten sidestykke og tilbyr en rekke behandlinger i fem doble behandlingsrom. Yoga og meditasjon tilbys av interne og tilreisende instruktører. Nær spaet er treningsstudioet med alt nødvendig utstyr. Her er det god plass for alle til å slappe av uforstyrret.

Resorten ligger sentralt, nær andre private øyer på Seychellene som evt. kan kombineres.

LES MER

NORTH ISLAND

Reise: Ca. 20 min med helikopter fra Mahé
Resort: North Island, Luxury Collection Resort
Overnatting: 11 villaer (10 Beachfront villas og 1 Villa North Island)
Passer for: Par, bryllupsreise

Høydepunkt:

 • Muligheter for all-inclusive som inkluderer bl.a. dykking
 • Helikoptertransfer til og fra øya
 • Miljøvennlig øy
 • Gjestene får bruke en golfbil under hele oppholdet, samt butlerservice
 • En av de mest eksklusive strandinnkvarteringene i verden

North Island er en liten granittøy, og har lenge vært kjent som en av Afrikas mest luksuriøse stranddestinasjoner. North Island har fire hvite, myke sandstrender til disposisjon, hvorav en kan bookes for privat bruk en hel dag (Honeymoon Beach). Øya er større enn Monte Carlo, men har bare maksimalt 22 gjester + evt. barn fordelt på 11 villaer. Gjør som Kate og William og legg bryllupsreisen hit!

Eksklusive villaer med basseng

Den arkitektoniske stilen henter inspirasjon fra Bali, Zanzibar og Seychellene – og skaper en spennende og attraktiv blanding av kulturell innflytelse i hvert rom. Alle villaene ligger privat til med eget basseng, golfbil og med full butlerservice som vil sikre at alle dine behov blir imøtekommet. De 10 eksklusive villaene på North Island er på 450kvm og er perfekte for deg som leter etter total tilbaketrukkethet, privatliv og en flukt fra den daglige. Gjester som bor her føler seg virkelig som om de er i sitt eget lille tropiske paradis, med stranden bare noen skritt unna.

North Island tilbyr spa, gym, dykkesenter, bar, restaurant, snorkling, fiske, båtliv, sykling, kajakkpadling og mye mer. Man kan også leie en yacht for å besøke noen av øyene i nærheten.

LES MER
Oversiktsbilde av North Island
North Island Seychellene. Strandvilla med turkis hav