Skip to main content

Petit St. Vincent

Petit St Vincent er den minste øya i Grenadin-kjeden. Den er også lengst sør, med Mustique synlig på en klar dag. Dette er en liten vulkansk øy, nesten fullstendig omgitt av vakre strender. Innover på øya har regnskogen fått stå urørt.

Følg en av turstiene over øya, så kommer du til en av de mange myke sandstrendene, noen med hengekøyer og parasoller, mens andre er helt naturlige og uberørte. Det føles som en øde øy, og du kan gå en hel dag uten å se en annen gjest. Den høyeste toppen, Marni Hill, er bare 83 m over havoverflaten.

Den regnes som en av de beste private øyene i Karibia, og med luksuriøs innkvartering, uberørte strender og klart turkist farvann, er det lett å se hvorfor. Et stort hesteskoformet rev beskytter den lange, østlige stranden, og mindre korallrev omkranser resten av øya.

Øya lå urørt til 1960-tallet, da to amerikanske seilere ankom, og forhandlet raskt en avtale med den lokale grunneieren om å kjøpe øya og begynne den lange oppgaven med å gjøre den til et feriested. Øya er nå under nytt eierskap, men de nye eierne har opprettholdt den avslappede luksusen på øya.

KONTAKT OSS

Privat øyresort

Petit St Vincent Privat Island Resort (5*) er en del av Small Luxury Hotels of the World, og har 22 individuelle villaer, diskret plassert rundt på øya; noen på en av de mest private strendene på Grenadinene, og andre i åsen med flott utsikt. Her får du barfot luksus, diskret service og fullstendig privatliv; velg mellom villaer med ett eller to soverom (75 og 140m2). For å komme hit tar man båt fra Union Island, som har en liten flyplass.

3 måltider per dag, alkoholfri drikke og en rekke aktiviteter er inkludert i prisen. Bli med på vinsmaking i vinkjelleren som har over 6000 flasker! Det finnes flere treningsmuligheter utendørs for dem som ønsker å være litt aktiv i ferien. Ellers er det tennisbane, SPA, dykkesenter, vannsport og muligheter for utflukter.

Spaet i åssiden er et rolig sted som er viet til å pleie sinn, kropp og sjel. Fire utendørs behandlingsrom, hvor du kan nyte alt fra dypt avslappende massasjebehandlinger, til naturlig kroppsskrubb. Det er også to utendørs yoga-paviljonger. En som vender ut mot Atlanterhavet og en mot Det karibiske hav.

Høysesongen er januar til april + juleferien. Gjestene oppfordres til å koble helt fra nettet, uten Wi-Fi, TV eller telefon på rommene. Hvis du trenger romservice, må du heve flagget utenfor hytta!