Skip to main content

Reis jorden rundt på første klasse – en luksuriøs drøm!

Å reise jorden rundt på første klasse (eller business class) er den ultimate drømmen for mange med sans for luksus, eventyr og komfort. Dette er reisen for deg som ønsker å oppleve verdens mest eksklusive destinasjoner med stil og eleganse. Vi har gruppeturer med privatfly for deg som ønsker en effektiv ferie, med cruise for deg som har veldig god tid og med rutefly for deg som ønsker en helt skreddersydd opplevelse.

Jordomseiling med Silversea Cruises

Silversea Cruises tilbyr en enestående all-inclusive jordomseiling som er designet for å gi deg en uforglemmelig reiseopplevelse. Om bord i deres ultra-luksuriøse skip får du nyte det aller beste innen service, mat og underholdning. Silversea Cruises tar deg med til verdens mest eksotiske steder, fra de tropiske øyene i Stillehavet, til verdensmeterpoler og arktiske strøk.

På denne reisen vil du få oppleve intime havner som større skip ikke kan nå, og hver dag bringer nye oppdagelser. Hver detalj er nøye planlagt for å sikre at du får den ultimate luksusopplevelsen, fra butlerservice til gourmetmåltider.

Silver Dawn

Silver Dawn CruiseskipSilver Dawn par som spiser frokost på privat verandaSilver Dawn Veranda Suite med dobbeltseng

©Silversea Cruises Ltd

Silver Dawn er et lite og luksuriøst skip som ble sjøsatt i 2022 og som har plass til 596 passasjerer og 411 ansatte. Velg mellom ulike lugarkategorier, alle med god plass og store vinduer, de fleste med privat veranda. Noen lugarer er tilpasset rullestolbrukere. Her pakker du ut bare én gang og sover i samme seng hver natt. Les mer om Silver Dawn og hva som er inkludert i et slikt jorden rundt cruise i Silversea`s Jorden Rundt Cruise 2026 (brosjyre)

2025: Avgang Tokyo 13. januar og ankomst New York 29. mai.

Kart over Silversea sin reiserute for jorden rundt i 2025.

2026: Avgang Fort Lauderdale 6. januar og ankomst Lisboa 27. mai.

Kart over Silversea sin reiserute for jorden rundt i 2025.

2027: Avgang Los Angeles 8. januar og ankomst København 7. juni.

Kart over Silversea sitt jorden rundt cruise i 2027

Jorden Rundt i Private Jet

For dere som ønsker å oppleve verden på den mest eksklusive måten mulig, tilbyr vi spektakulære gruppeturer med privatfly. Disse turene gir deg muligheten til å besøke verdens mest ikoniske destinasjoner med stil og komfort som få andre opplever.

Spennende reiseruter med privatfly som tar deg fra én spektakulær destinasjon til en annen, uten stresset ved kommersielle flyplasser. Hver detalj er tatt hånd om, fra luksuriøs innkvartering på femstjerners hoteller til skreddersydde opplevelser som er unike for hver destinasjon.

Reisene foregår med et nytt A321 med 52 flat bed-seter. Du besøker 10-12 reisemål i løpet av 3-4 uker. Reisemålene er helt fantastiske og turene starter ulike steder i verden. Med nærmere 40 avganger, med ulike reiselengder, er det noe for enhver, også avganger fra Europa. Vi samarbeider med TCS World Travel som har arrangert slike turer i over 30 år, og har mange faste kunder.

Hva koster en jorden rundt tur med privatfly?

Prisene varier avhengig av reisetidspunkt, antall netter og reiseruten, men ligger på fra ca. 140 000 til 155 000USD per person for Jorden Rundt turene. De kortere turene koster fra ca. 120 000 USD per person når to personer reiser og bor sammen, men fly t/r Norge kommer i tillegg. Utmerket også for deg som liker å reise alene, og i blant er det ingen tillegg for enerom, ellers er det kun 10%, ta kontakt så sjekker jeg hva vi får til.

Utvalgte avganger for jorden rundt gruppeturer:

6-29 oktober 2024:  
 • Orlando, Florida
 • Cusco og Machu Picchu, Peru
 • Påskeøya, Chile
 • Nadi, Fiji
 • Great Barrier Reef, Australia
 • Angkor Wat, Kambodsja
 • Taj Mahal og Jaipur, India
 • Serengeti Plain, Tanzania
 • Luxor og Kairo, Egypt
 • Marrakech, Marokko
 • Orlando, Florida
4-25 oktober 2025:

Four Seasons Private Jet

Four Seasons sine turer med privatfly gir deg en ekstra touch av eksklusivitet og personlig service. Flyet er en Airbus A321, designet for å gi maksimal komfort med 48 romslige seter som kan gjøres om til senger. Destinasjonene varierer, men inkluderer alltid steder med unike aktiviteter som private safariturer, kulturelle utflukter og gourmet-opplevelser. På disse turene bor dere i hovedsak på lekre Four Seasons Resorts.

Ta kontakt for mer detaljer om programmene og alt som er inkludert. Prisene ligger stort sett mellom 150 000 og 220 000USD per person + fly t/r Norge når to personer reiser og bor sammen, evt. 10% ekstra for enerom.

Utvalgte avganger med Four Seasons sine gruppeturer:

World of Adventures 10. sep. – 3. okt. 2025

 • Seattle, Washington
 • Kyoto, Japan
 • Bali, Indonesia
 • Seychellene
 • Volcanoes National Park, Rwanda
 • Marrakech, Marokko
 • Bogotá, Colombia
 • Galápagosøyene, Ecuador
 • Fort Lauderdale, Florida

 Kontakt oss for et tilbud på Four Seasons Private Jet Experience.

Skreddersydde Jorden rundt-reiser med rutefly

For den ultimate fleksibiliteten og personlig tilpassede reiser, kan skreddersydde jorden rundt reiser med rutefly være det perfekte valget. Vi lager en reiserute som passer dine personlige interesser og preferanser, med tilgang til et stort nettverk av reisemål og flyselskap. Velg et tema som passer dere, fra verdens underverker, eksepsjonelle hoteller, romantiske steder, arkitektur, golf, vinsmaking, førsteklasses mat eller lignende. Reis komfortabelt på business class eller førsteklasse, prisene beregnes basert på ønsket reiserute.

 Jorden Rundt Billetter med One World

One World tilbyr en rekke alternativer som lar deg kombinere stopp i noen av verdens mest spennende byer, med maksimal bekvemmelighet. Reis med flyselskap som Qatar Airways, British Airways, American Airlines, Japan Airlines, Fiji Airways, Iberia, Finnair, Qantas, Cathay Pacific og Malaysia Airlines til over 900 reisemål i over 170 land. Global Explorer er en klassisk og fleksibel jorden rundt-billett med varighet på maks 12 mnd. og inntil 16 flyvninger. Sjekk her for inspirasjon til jorden rundt-turer med One World. 

 Jorden Rundt Billetter med Star Alliance

Star Alliance gir deg tilgang til mer enn 1.200 destinasjoner over hele verden, med muligheten til å utforske både kjente og skjulte perler. Reis med bl.a. Singapore Airlines, Lufthansa, Thai Airways, Turkish Airlines, Air New Zealand, ANA, Swiss, United Airlines, Ethiopian Airlines og Asiana. Sjekk her for inspirasjon til jorden rundt-turer med Star Alliance. 

 Jorden Rundt Billetter med SkyTeam

SkyTeam tilbyr ikke lenger jorden rundt-billetter, men for en lengre reise kan vi sette sammen en flott tur med et eller to stopp underveis. Vi bruker disse selskapene spesielt mye til Sør-Amerika, Fransk Polynesia og i forbindelse med safari i Afrika. Noen av de mest kjente og populære flyselskapene i SkyTeam er KLM, Air France, SAS, Virgin Atlantic, Kenya Airways og Delta.

Bli med på en uforglemmelig reise jorden rundt og få tilgang til førsteklasses lounger, prioritert boarding og eksklusiv service om bord. Enten du ønsker å utforske storbyer, strender, eller kulturelle landemerker, kan du skreddersy din reise for å inkludere akkurat det du ønsker.

Hos Din reisedesigner skaper vi den perfekte reiseruten for deg, så du kan nyte hver øyeblikk av ditt globale eventyr.

To sebraer som koser seg i grønn vegetasjon
Petra Jordan
Din reisedesigner

Author Din reisedesigner

More posts by Din reisedesigner