Skip to main content

Namibia

FAKTA

Din reisedesigner

Hovedstad
Windhoek

Din reisedesigner

Språk
Engelsk

Valuta
Namibisk dollar (NAD)

Din reisedesigner

Innbyggere
Ca. 2,5 millioner

Din reisedesigner

Religion
Kristendom ca. 80%

Din reisedesigner

Tidsforskjell
+ 1 time (0 timer sommertid)

Din reisedesigner

VISUM

Norske borgere  behøver ikke å søke om visum på forhånd for å besøke Namibia. Besøksvisum blir gitt ved innreise for inntil tre måneder og er kostnadsfritt. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato og ha to ledige sider.

Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land. Endringer kan skje på kort varsel og vi reserverer oss derfor for endringer i pass- og visumregler som ikke har kommet til oss, og henviser til UDs reiseråd.

NAMIBIA

Ta fatt på en reise gjennom Namibia, der luksus møter den rå skjønnheten til en av Afrikas mest fengslende destinasjoner. Namibias eventyrlige landskap, fortryllende dyreliv og overdådige overnattingssteder lover en ferie som ingen annen.

Namibias tiltrekningskraft ligger i kontrastene. Store ørkener møter den stormfulle Atlanterhavskysten, mens fremmedartede landskap smelter sømløst sammen med luksuriøse lodger. Med våre skreddersydde pakker vil du oppleve det beste av Namibias høydepunkter med stil og komfort. Populære aktiviteter er safari, fot- og sykkelturer, ATV, luftballong, fotografering og stjernekikking. På grunn av lange avstander anbefales Namibia først og fremst til voksne.

Sossusvlei og Namibørkenen

De fortryllende dynene i Sossusvlei er et vitnesbyrd om naturens rå skjønnhet. Opplev soloppgangen som kaster surrealistiske nyanser over disse majestetiske sandformasjonene, en sann drøm for fotografer. Våre luksuriøse overnattingssteder midt i ørkenen tilbyr enestående komfort i det ujevne terrenget og sørger for at hvert øyeblikk av oppholdet ditt er en sømløs fusjon av luksus og utforskning. Vi anbefaler bl.a. andBeyond Sossusvlei Desert Lodge og Little Kulala Lodge. 

Etosha nasjonalpark

Møt Afrikas ikoniske dyreliv i de eksklusive omgivelsene til Etosha nasjonalpark. Med våre guidede safarieventyr vil du oppleve The Big 5 og en rekke andre skapninger i deres naturlige habitat. Forestill deg at du ligger på terrassen på din eksklusive lodge og nipper til champagne mens elefanter vandrer forbi. Anbefalt bosted er Etosha Heights Safarihoek Lodge.

Damaralands mystikk

I Damaraland, der ørkenen møter fjellene, finner du en verden av gammel kultur og surrealistiske landskap. De gåtefulle steinformasjonene i Twyfelfontein, prydet med gamle helleristninger, forteller historier fra fortiden. Våre nøye utvalgte lodger gir deg en utsiktsplass for å beundre disse underverkene samtidig som du nyter de fineste fasilitetene og personlig service. Anbefalte bosteder er bl.a. Mowani Mountain Lodge, Twyfelfontein Adventure Camp og Damaraland Wilderness Camp.

KONTAKT OSS

Skeleton Coast

Namibias kystlinje er et rike av prakt og eksklusivitet. Nyt stillheten ved Skeleton Coast. Her kan du oppleve gleden av eksklusiv fiskefangst eller nyte foryngende spa-behandlinger med utsikt over det endeløse havet. Anbefalte bosteder er Shipwreck Lodge og Hoanib Skeleton Coast Camp.

Reiser handler ikke bare om overdådige opphold; det handler om dyptgående opplevelser. Delta i Namibias urfolkssamfunn gjennom guidede turer, slik at du kan koble deg til lokale samfunn, dele historier og få innsikt i deres tidsprøvde tradisjoner.

For det lille ekstra, stig til værs i et privat charterfly for å oppleve landets storhet som aldri før. Fra den ikoniske Fish River Canyon til det majestetiske Brandberg-fjellet, er hvert fugleperspektiv et mesterverk. En tur i luftballong er også veldig populært og gir en fantastisk utsikt over det vakre landskapet.

Den vanligste reiseruten til Namibia er via Sør-Afrika, så hvorfor ikke kombinere disse to landene på samme tur? Beste tiden å besøke Namibia er i perioden mai til oktober, litt avhengig av hvor du drar.

Våre designede reiseruter omfatter det beste som Namibia har å tilby. Våre nøye utvalgte overnattingssteder, private guider og eksklusive opplevelser er skreddersydde for å overgå dine forventninger.