Skip to main content

Rovos Rail

Togreise og safari

Opplev en unik og luksuriøs reise gjennom Sør-Afrika om bord i Rovos Rail, et ikonisk tog som har satt standarden for førsteklasses togreiser siden 1989. Med et internasjonalt rykte for eksklusivitet og verdensklasseopplevelser, er Rovos Rail det ultimate valget for deg som søker en uforglemmelig togreise.

Stig om bord i vintage-vognene og la deg forføre av det fantastiske landskapet som ruller forbi utenfor vinduene dine. Mens du nyter en diskret og vennlig service, vil du bli begeistret over maten og utvalget av Sør-Afrikas fineste viner som serveres om bord. Rovos Rail tar deg med på en reise tilbake i tid til den edvardianske epoken, der eleganse og en fantastisk atmosfære venter.

Rovos Rail tilbyr en rekke spennende ruter, inkludert den populære turen mellom Pretoria og Cape Town via den ikoniske diamantbyen Kimberly. Du kan også utforske den majestetiske naturen på reisen mellom Pretoria og Victoriafallene. Opplev de mektige fossefallene som grenser til Zambia og Zimbabwe. For de som søker ekstra eventyr, tilbyr Rovos Rail tematurer som inkluderer bl.a. golf- og safariekskursjoner. De er også lengre turer på inntil 2 uker til destinasjoner som Tanzania og Namibia.

Denne eksklusive togturen kan kombineres med bl.a. safari i Sør-Afrika, badeferie på Mauritius eller et opphold på vingård utenfor Cape Town. Det meste er mulig, det er bare å ta kontakt for et møte på Teams eller en hyggelig telefonsamtale.

KONTAKT OSS

Luksuriøs togreise

Rovos Rail handler like mye om selve reisen som om den endelige destinasjonen. Slapp av, nyt øyeblikket og la deg fortrylle av det nydelige landskapet mens du reiser i et avslappet tempo. Hver tur kan skreddersys med overnatting, ekstra utflukter og safariopplevelser før og etter togreisen, slik at du får en komplett og uforglemmelig reiseopplevelse.

Togreisene er ideelle for en rekke anledninger, inkludert bryllup. Du kan til og med leie et av togene for private arrangementer! Du og dine gjester vil bli overveldet av den eksepsjonelle servicen og den eksklusive atmosfæren.

Utforsk Rovos Rail sin hjemmeside for å oppdage mer om de spennende togreisene og mulighetene som venter deg. Prisene er tilgjengelige på forespørsel, og inkluderer helpensjon med drikke (unntatt Champagne) samt de beskrevne utfluktene for den valgte turen. Velg Rovos Rail for en luksuriøs reiseopplevelse gjennom Sør-Afrikas vakre og mangfoldige landskap.

Vi kan hjelpe deg med å velge den perfekte turen som passer dine preferanser, budsjett og reisebehov. Vi tilbyr trygghet, skreddersydde løsninger og en sømløs reiseopplevelse når du bestiller Rovos Rail. Du kan være trygg på at du får en luksuriøs og velorganisert togreise som oppfyller alle dine forventninger.