Skip to main content

Maldivene

FAKTA

Din reisedesigner

Hovedstad
Malé

Din reisedesigner

Språk
Dhivehi

Valuta
Maldivisk rufiyaa (MVR)

Din reisedesigner

Innbyggere
Ca. 540 000

Din reisedesigner

Religion
Islam (sunni) ca. 99%

Din reisedesigner

Tidsforskjell
+ 4 timer (+ 3 timer sommertid)

Din reisedesigner

VISUM

Ved reiser til Maldivene må man ha gyldig, maskinlesbart pass og visum. Passet må være gyldig i mer enn seks måneder. Et 30-dagers turistvisum fås ved ankomst.

Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land. Endringer kan skje på kort varsel og vi reserverer oss derfor for endringer i pass- og visumregler som ikke har kommet til oss, og henviser til UDs reiseråd.

LUKSUSREISER MALDIVENE

Planlegger du en reise til Maldivene? Maldivene er det ultimate øyparadiset! Ser du etter avslappende strandferie, luksuriøs bryllupsreise eller familieferie? Vi designer deres drømmereise basert på deres budsjett og ønsker, i kombinasjon med våre anbefalinger!

Asurblått hav, varmt vann, blå himmel, palmer og hvite sandstrender venter på dere! Øygruppen består av 1192 koralløyer, fordelt på 26 atoller, i Det indiske hav. Øyene er omgitt av tusenvis av rev som er viktige for å opprettholde liv både over og under vann. Revene beskytter øyene som en naturlig barriere mot bølger, tropiske stormer og flom.

Ca. 200 av øyene er bebodde, og 1/3 av befolkningen bor på øya Malé som er hovedstaden. Over 150 øyer er gjort om til resorter, hvor hver resort er på sin egen private øy, og du ankommer vanligvis med hurtigbåt eller sjøfly, avhengig av avstanden til flyplassen.

Den beste tiden å besøke Maldivene er mellom november og april, men klimaet er varmt og tropisk hele året. Din reisedesigner har et bredt utvalg av luksuriøse resorter, og vi vil velge akkurat det rette feriestedet for dere, uavhengig om du reiser med venner, partner eller familien.

Hva koster en reise til Maldivene? 

En ferie på Maldivene for 2 voksne i 10 netter på 5* resort i høysesongen med fly fra Norge kan koste fra ca. 45 000,- til over 1 million per person. 

Noe av det som påvirker prisen er flyprisen (hvor fullt det er), om transfer er med båt eller sjøfly, hvilke måltider som inngår (fra kun frokost til Premium Dine Around All-Inclusive), romtype (for eks. beach eller water villa), fasiliteter som eget basseng, utsikt, om det er noen aktuelle tilbud og kvaliteten på selve resorten.

For en luksusferie på Maldivene så deler vi gjerne 5* resortene opp i 3 kategorier; 5*, 5*+ og 5*++. Det finnes også mange gode 4* resorter. For familier og venner finnes det store villaer med opptil 8 soverom. Ellers er det valgfri reiselengde og mye å spare om dere reiser utenfor høysesongen. Fly til Maldivene med anerkjente flyselskap, og oppgrader til business class, evt. first class for det lille ekstra.

Ta kontakt for et skreddersydd reiseforslag på pakketur til Maldivene. Vi får inn nye tilbud til Maldivene nesten hver uke, så utvalget er stort! Din reisedesigner har spesialisert seg på luksusreiser til både Maldivene og andre eksotiske steder. Bestill møte på Teams. 

KONTAKT OSS

Bryllupsreise eller familieferie?

Maldivene er ideell for en avslappende strandferie, luksuriøs bryllupsreise eller familieferie. Dette er en av verdens mest eksklusive stranddestinasjoner, med fantastiske villaer, nydelig mat og herlig SPA. Her finner du roen, med late dager i en hengekøye under skyggefulle palmer eller i ditt private basseng.

Snorkle eller dykk i lagunene og se vannet bli levende med fargerike fiskerkorallerdelfiner og havskilpadder. Eksempler på aktiviteter er havfiske, piknik på en øde sandbank eller utendørs kino. Stort sett alle resorter har dykkesenter og SPA. For barn finnes det egne, spennende aktiviteter, som kokkekurs, skattejakt, dykking og filmkveld. Maldivene er veldig barnevennlig. 

Bryllupsreise til Maldivene er fortsatt veldig populært. Uansett om dere øsker å bo i en moderne villa på påler i vannet med eget basseng, eller i en tradisjonell strandvilla i vannkanten på en liten øy, så vil dere føle at dere er i paradis. Hva med å kombinere to ulike boenheter på samme resort eller to ulike resorter, for å få oppleve mest mulig?

De minste resortene har færre enn 10 eksklusive villaer og byr på en ekte Robinson Crusoe-følelse. Det er også mulig å overnatte om bord i en av de mange yachtene som holder til i dette farvannet; det anbefales spesielt til aktive dykkere. For større familier finnes det mange flotte villaer med flere soverom, for eks. Anantara Kihavah.

La oss hjelpe deg med å finne det stedet som passer best til akkurat dere. PS vi har ekstra gode priser for par på bryllupsreise! Her finner du noen priseksempler på bryllupsreiser til Maldivene.

Vi kan også hjelpe dere med en romantisk bryllupsseremoni på stranda, men selve vielsen må gjøres i Norge eller hos en norsk ambassade eller sjømannskirke. Maldivene kombineres perfekt med for eksempel Sri Lanka eller Dubai. Bestill drømmeferien i dag!