Skip to main content

Palm Island

Privateide Palm Island, opprinnelig kjent som Prune Island, er en tropisk oase. Amerikanerne John og Mary Caldwell, fikk i 1966 leie øya i 99 år for 1 USD per år, mot at de bygde et hotell for å gi arbeid til lokalbefolkningen. På den tiden var øya ubeboelig. Et sumpete, lavtliggende landskap, men med fem forbløffende uberørte, hvite sandstrender. Øya er oppkalt etter de 2000 palmene som de plantet.

Kun en ti minutters båttur fra Union Island, gjør den avslappede strandbaren populær blant båtfolk, og er åpen for besøkende på dagstur. Resten av øya er privat, bare tilgjengelige for beboere på Palm Island Resort & Spa (4*+).

Resorten har 43 boenheter i ulike kategorier, hvorav nesten halvparten ligger på stranden, et fint basseng og en avslappet atmosfære. Wi-fi er kun tilgjengelig i suitene og villaene, samt i resepsjonen og biblioteket. Barn over 12 år er tillatt i lavsesongen, ellers er det kun for voksne. Vi hjelper deg med å velge det beste boalternativet.

KONTAKT OSS

Det aller meste er inkludert i prisen av mat, drikke og aktiviteter, så det er bare å kose seg. De tilbyr bl.a. kajakker, sykler, SPA, gym, tennisbane, 2 restauranter og 2 barer. For par anbefaler vi en privat middag på stranda under stjernene, i lysthuset eller ved det romantiske, hjerteformede treet.

Utforsk naturstiene som krysser øya. Det er en fin måte å møte noen av øyas mange iguaner, landskilpadder, kolibrier eller eremittkreps. De ubebodde sandbankene Mopion og Punaise ligger en kort båttur unna for fantastisk snorkling. Her glir skater jevnlig forbi.

Det er også mulig å ta en dagstur til Tobago Cays Marine Park. Den omfatter en rekke strender som omgir fem, bittesmå ubebodde øyer, kun tilgjengelige med båt. Det spektakulære hesteskoformede revet skaper en rolig lagune med utrolig blått vann, som tiltrekker snorklere, dykkere og båtfolk fra hele verden.