Skip to main content

St. Lucia

Opplev Saint Lucia

Velkommen til St. Lucia, en perle av en øy som ligger i hjertet av Karibia. Med sitt bølgende landskap av frodige regnskoger, majestetiske fjell og pittoreske strender, er St. Lucia et paradis for reisende som søker en eksotisk og minneverdig opplevelse.

St. Lucia er kjent for sine fantastiske strender, og noen av de beste inkluderer:

  • Reduit Beach: En av øyas lengste og mest populære strender, med myk sand og krystallklart vann perfekt for svømming og vannsport.
  • Anse Chastanet Beach: En avsidesliggende og uberørt strand ved foten av Pitons, ideell for avslapning og snorkling blant det fargerike korallrevet.
  • Marigot Bay: En naturskjønn bukt omgitt av grønne åser og palmer, med rolig vann og en atmosfære av avslappet luksus.

Utforsk øyas imponerende naturlige skatter, inkludert de verdensberømte Pitons, to vulkanske topper som ruver over det karibiske hav. Ta en tur gjennom St. Lucia Rainforest og oppdag det rike mangfoldet av flora og fauna, eller nyt en opplevelsesrik dag med zip-lining og fotturer i de frodige skogene.

Den beste reisetiden 

Den beste tiden å besøke St. Lucia er mellom desember og april, når været er varmt og solrikt med behagelige temperaturer og lav luftfuktighet. Dette er også høysesongen for turisme, så det kan være lurt å bestille reisen din i god tid for å sikre deg de beste prisene og overnattingsmulighetene.

St. Lucia venter på deg med sin blendende skjønnhet og karibiske sjarm. La Din Reisedesigner skape den perfekte luksusferien for deg! Skreddersydde opplevelser og førsteklasses service som garanterer gir minner for livet!

KONTAKT OSS

De beste hotellene på St. Lucia

Selv om det finnes alternativer for barnefamilier også, så er St. Lucia et veldig bra valg for bryllupsreise eller bryllup. Her er det fokus på flott utsikt og høy standard. Veldig mange hoteller er kun for voksne eller kun for par. Stort sett alle hoteller tilbyr all-inclusive mot et tillegg. Opplev luksus og avslapning på noen av St. Lucias beste hoteller, inkludert:

  • Jade Mountain Resort 5*: Et eksklusivt feriested som ligger ved foten av Pitons, med overdådige villaer og spektakulær utsikt over havet.
  • Sugar Beach 5*, A Viceroy Resort: En oase av ro og eleganse, med luksuriøse suiter, privat strand og en rekke fasiliteter og aktiviteter.
  • Ladera Resort 5*: Et unikt boutique-hotell for voksne par, som tilbyr enestående utsikt over Pitons, samt privat, oppvarmet basseng og førsteklasses service. Shuttle-buss til stranden.
  • Serenity at Coconut Bay 5* tilbyr en eksklusiv opplevelse kun for voksne. Med luksuriøse suiter og villaer, privat basseng og gourmetrestauranter, er dette feriestedet et ideelt valg for de som søker avslapning og luksus.
  • Cap Maison Resort 5* ligger på en klippe med spektakulær utsikt over Det karibiske hav. Dette boutique-hotellet tilbyr elegant innredede suiter og store villaer. Førsteklasses fasiliteter som infinity-bassenger, gourmetrestauranter og en prisbelønt vinkjeller.
  • Calabash Cove Resort 5* er et luksuriøst hotell for voksne, ved en privat strand. Med romslige suiter, krystallklart basseng og førsteklasses service, er denne resorten et perfekt valg for par som søker en romantisk ferieopplevelse.

For et litt rimeligere alternativ vil jeg anbefale East Winds og deres sjarmerende cottages. For større familier så kan dere leie en av våre private villaer, de har 3-7 soverom. 

St. Lucia kan kombineres med øyer som Barbados, Grenada eller St. Vincent og Grenadinene. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud i dag!