Skip to main content

Thailand

FAKTA

Din reisedesigner

Hovedstad
Bangkok

Din reisedesigner

Språk
Thai

Valuta
Thailandsk baht (THB)

Din reisedesigner

Innbyggere
Ca. 69 millioner

Din reisedesigner

Religion
Buddhisme ca. 95%

Din reisedesigner

Tidsforskjell
+ 6 timer (+ 5 timer sommertid)

Din reisedesigner

VISUM

Norske statsborgere som reiser til Thailand på turistbesøk, kan oppholde seg uten visum i landet i inntil 30 dager dersom man ankommer med fly, evt. 15 dager ved grenseovergang. Passet må være gyldig i 6 mnd etter innreisedato og ha to ledige sider til visumet.

Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land. Endringer kan skje på kort varsel og vi reserverer oss derfor for endringer i pass- og visumregler som ikke har kommet til oss, og henviser til UDs reiseråd.

THAILAND

Thailand er kjent for sine blendende strender og luksuriøse feriesteder, men dette fantastiske landet har så mye mer å tilby. Utforsk det mangfoldige Thailand, fra kyst til fjell, og la deg fortrylle av det varierte landskapet og den rike kulturen.

Kystlinjen er en av Thailands mest imponerende attraksjoner. Her finner du alt fra de overdådige luksusferiesteder som Soneva Kiri på den uberørte øya Koh Kood i øst, til de idylliske strendene på Koh Samui i sør og de dramatiske kalksteinsklippene som reiser seg majestetisk opp fra havet i Phang Nga Bay i vest. Thailand er hjemmet til noen av de mest billedskjønne sandstrendene i hele Asia og har et stort utvalg av luksushoteller og villaer.  

Utforsk de unike kalksteinsøyene som rager opp fra det krystallklare havet utenfor Krabi, og nyt båtturer med tradisjonelle longtail-båter som tar deg gjennom dette naturskjønne paradiset.

Thailand er ikke bare sol og strand

I nord kan du utforske nasjonalparker hvor majestetiske elefanter vandrer fritt, og besøke tradisjonelle etniske landsbyer. Byen Chiang Mai imponerer med sin bevarte gamleby, der bymuren fra en svunnen tid fremdeles står delvis intakt. Et besøk i jungelen i Chiang Rai etterfulgt av det blendende Hvite Tempelet er en opplevelse du aldri vil glemme.

For de som søker historie og kultur, byr Thailand på UNESCO-beskyttede skatter som Sukhothai og Ayutthaya, hvor du kan utforske imponerende templer og få et glimt av Siam-imperiets storhetstid. Ikke langt unna finner du den ikoniske elven Kwai i Kanchanaburi, som gir en gripende påminnelse om andre verdenskrig.

Thailand er et land av kontraster og mangfold. Uansett hva du leter etter vil dette fortryllende landet alltid by på noe som overgår forventningene dine.

Velkommen til Bangkok

Bangkok, en by som aldri sover, vil fortrylle deg med sin pulserende energi og uforglemmelige opplevelser. Gjør deg klar for en reise som tar deg fra de hellige templene til de glitrende moderne underverkene. La tiden stå stille mens du nyter en båttur langs de livlige elvekanalene, og opplev den overdådige luksusen ved å bo på et av de mange luksushotellene i Bangkok. Bli med på noen av de mange guidete turene i og rundt byen, tilpasset deres interesser.

KONTAKT OSS
Et vakkert, buddhistisk tempel mot blå himmel i Thailand

Thailand - Smilets land

Å reise på en luksusferie til Thailand er en opplevelse som er uten sidestykke. Dette tropiske paradiset tilbyr en perfekt kombinasjon av naturskjønnhet, rik kultur og overdådige opplevelser som appellerer til den kresne reisende.

En av de viktigste grunnene til å velge Thailand som reisemål er det enorme mangfoldet landet har å by på. Du kan bo i utsøkte villaer med privat basseng, nyte førsteklasses spa-behandlinger og smake på det beste av thailandsk mat. Thailand er kjent for sine luksuriøse hoteller som gir upåklagelig service og eksklusive fasiliteter.

Landets landskap er like fortryllende. Fra de idylliske strendene på Phuket og Koh Samui til de frodige junglene i Chiang Mai og de pulserende byene som Bangkok, har Thailand noe for enhver smak. Utforsk gamle templer, ta en privat longtail båttur gjennom den rolige Phang Nga-bukten eller legg ut på en kulinarisk reise gjennom travle markeder med gatemat.

Den beste tiden å besøke Thailand for en eksklusiv ferie er i den kjølige og tørre sesongen, som vanligvis varer fra november til begynnelsen av april. I denne perioden er været behagelig med temperaturer som varierer fra 29°C til 34°C, noe som gjør det perfekt for utendørsaktiviteter og avslapning på stranden. Du får muligheten til å utforske landet komfortabelt uten ubehaget med høy luftfuktighet eller kraftig regn.

For en lengre rundreise, anbefaler vi en kombinasjon med for eksempel Kambodsja eller Bhutan. Eller hva med et elvecruise på Mekong fra Nord-Thailand til den sjarmerende byen Luang Prabang i Laos?

Det er imidlertid viktig å planlegge godt i forveien, spesielt hvis du vurderer å reise i den travle ferieperioden fra desember til februar. Å bestille tidlig sikrer tilgjengelighet på de mest ettertraktede hotellene og garanterer en problemfri og uforglemmelig opplevelse i dette tropiske paradiset.

Få land har så mange eksklusive hoteller til overkommelige priser. Ta kontakt for et skreddersydd reisetilbud med valgfri reiselengde, vi hjelper deg med å finne de bortgjemte perlene! Vi har gode priser til både familier, par og ikke minst for bryllupsreiser.