Skip to main content

Asia

Asia

Utforsk det enestående mangfoldet i Asia – fra frodige tropiske øyer og hvite sandstrender til majestetiske fjell og grønne rismarker. Fantastisk dyreliv, vakre kystlinjer, gamle templer, palasser og dramatiske naturlandskap definerer denne regionen. Asia er et kontinent med utallige opplevelser og eventyr å oppdage.

Fra å gi almisser til munker i Laos og utforske det 900 år gamle Angkor Wat-tempelet i Kambodsja, til den beryktede broen over elven Kwai i Thailand eller vandre gjennom frodige jungler på Borneo mens du søker etter de majestetiske orangutangene. Uansett hvordan din drømmetur ser ut, har vi noe for enhver smak. Fra Sri Lankas vakre teplantasjer til Japans blendende blanding av gammel tradisjon og moderne innovasjon. Og ikke glem Maldivene, med sine vakre strender og luksuriøse vannvillaerparadis på jord.

Vi kombinerer luksus og lokal ekspertise for å skape førsteklasses turer som omfatter alt fra gastronomi, kultur, historie og velvære til familieferier og bryllupsreiser. Med et bredt utvalg av eksklusive resorter og hoteller, kan det være vanskelig å velge. Vi samarbeider med anerkjente navn som Aman, Six Senses, Anantara, Soneva og Small Luxury Hotels of the World. I tillegg tilbyr vi villaer til leie i Thailand og på Bali. For de som ønsker det lille ekstra, anbefaler vi en eksklusiv togreise med Eastern & Oriental Express eller et luksuriøst cruise i en av de mange skjærgårdene.

Snakk med en Din reisedesigner i dag for å begynne planleggingen av din luksuriøse Asia-ferie.

Hvis det er noe du savner eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg.

Vietnam

Kambodsja

Thailand

Laos

Myanmar

Bhutan

Maldivene

Sri Lanka