Skip to main content

Asia

Asia

Utforsk det enestående mangfoldet i Asia – fra frodige tropiske øyer og hvite sandstrender til majestetiske fjell og grønne rismarker. Fantastisk dyreliv, vakre kystlinjer, gamle templer, palasser og dramatiske naturlandskap definerer denne regionen. Asia er et kontinent med utallige opplevelser og eventyr å oppdage.

Vi kombinerer luksus og lokal ekspertise for å skape førsteklasses turer som omfatter alt fra gastronomi, kultur, historie og velvære til familieferier og bryllupsreiser. Med et bredt utvalg av eksklusive resorter og hoteller, kan det være vanskelig å velge, men vi har håndplukket de beste bostedene og samarbeider med anerkjente hoteller og resorter. Nederst på siden kan du lese mer om eksklusive togturer og luksuriøse cruise i Asia.

Snakk med en Din reisedesigner i dag for å begynne planleggingen av din luksuriøse Asia-ferie. PS Vi har også andre reisemål i Asia.

Vietnam

Kambodsja

Thailand

Laos

Myanmar

Bhutan

Maldivene

Sri Lanka

Togturer i Asia

Tog kan være mer enn bare et fremkomstmiddel, det kan også være en flott reiseopplevelse i seg selv, med flott utsikt og deilig mat. I Vietnam anbefaler vi The Vietage Train, gjerne i kombinasjon med et opphold i en villa på Anantara Quy Nhon Villas

Ønsker du det lille ekstra, anbefaler vi en eksklusiv togreise med Eastern & Oriental Express i Malaysia.

Tar du en rundreise på Sri Lanka så er den sjarmerende togturen fra Kandy til teplantasjene i Ella et høydepunkt. 

India er kjent for sine overfylte tog, men de har også noen flotte, eksklusive togturer som Mahajaras Express, Palace on Wheels og The Golden Chariot. Turene varer stort sett i 3-7 netter og har ulike ruter som inkluderer noen av Indias høydepunkt.

Cruise i Asia

Silversea har små, luksuriøse skip hvor alt er inkludert, selv flybilletter fra Norge. Cruiseskipene er såpass små (ca. 300-700 gjester) at de kan besøke mange av de mindre havnene, og har derfor mange flotte ruter. Turene varer fra ca. 1 til 5 uker og holder høy standard, perfekt om du ønsker å besøke mange land på samme reise.

I de fleste land har vi også flotte cruise og båtturer. Alt fra elvecruise og leie av yacht til en avslappende seiltur i skjærgården.

Hvis det er noe du savner eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg.