Skip to main content

Sør- og Mellom-Amerika

Sør- og Mellom-Amerika

I Sør-Amerika kan du fordype deg i den imponerende Amazonas-regnskogen, som er rik på eksotisk dyreliv og frodig økosystem. Begi deg ut på et bemerkelsesverdig cruise blant fortryllende Galápagos-øyene, der Charles Darwins oppdagelser blir levende. Nyt de livlige rytmer i Brasil, fra den ikoniske Copacabana-stranden til den fengslende energien i Rio de Janeiro. Utforsk de gamle underverkene i Peru, og følg i inkafolkets fotspor til den mystiske Machu Picchu. La deg fengsle av skjønnheten i Bolivias fortryllende saltsletter, dra til Buenos Aires for å lære å danse tango eller nyt vinsmaking i Chile.

Mellom-Amerika byr på en rikdom av naturlige underverk, flotte strender og kulturelle skatter. Besøk de frodige junglene i Costa Rica, hjemmet til en mangfoldig dyreliv og spennende actionfylte aktiviteter. Avdekk hemmelighetene til gamle sivilisasjoner mens du utforsker mayaruinene i Guatemala og Belize. Dykk ned i de levende fargene og smakene i Mexico, fra de uberørte strendene til de fengslende historiske stedene. En drøm for mange er å besøke Patagonia, med sine isbreer og uberørte natur. For den optimale turen drar du videre med cruise til Antarktis. Ønsker du litt varmere forhold kan du avslutte reisen i Karibia, gjerne i kombinasjon med et cruise gjennom Panamakanalen, som forbinder Stillehavet og Atlanterhavet, med Silversea Cruises. 

Din reisedesigner skreddersyr personlige reiser som imøtekommer dine ønsker. Fordyp deg i luksuriøs komfort på nøye utvalgte overnattingssteder, der førsteklasses service og eksklusive fasiliteter venter. Nyt eksklusive opplevelser designet etter dine preferanser, enten det er en privat matlagingsklasse med en anerkjent kokk, en helikoptertur over vakkert landskap eller en tilbaketrukket strandferie på en privat øy.

La oss guide deg gjennom Sør- og Mellom-Amerika, der hvert øyeblikk er designet for å overgå dine forventninger. Med vår ekspertise og et nettverk av betrodde partnere sørger vi for at reisen din er sømløs, berikende og uforglemmelig.

Kontakt oss i dag for å begi deg ut på en reise for livet, der ekstraordinære øyeblikk og enestående luksus venter i Sør- og Mellom-Amerika.

Costa Rica

Peru

Colombia