Skip to main content

Colombia

Colombia er et spennende reisemål som tiltrekker seg stadig flere besøkende på grunn av sin varierte kultur, fantastiske natur og gjestfrie atmosfære. Her er noen høydepunkter og grunner til å vurdere Colombia for ferien din:

  • Mangfoldig kultur: Colombia har en rik kulturell arv, som er tydelig synlig i alt fra mat og musikk til kunst og arkitektur. Utforsk byene for å oppleve den pulserende atmosfæren, besøk lokale markeder for å prøve autentisk colombiansk mat, og lær om landets historie på museer og historiske steder.
  • Fantastisk natur: Colombia er velsignet med variert og imponerende natur, fra de snødekte fjellene i Andesfjellene til de frodige regnskogene i Amazonas og de vakre strendene langs Karibia og Stillehavet. Utforsk nasjonalparker, vulkaner, fossefall og vakre kystlinjer for en uforglemmelig naturopplevelse.
  • Vennlige mennesker: Colombiansk gjestfrihet er legendarisk, og besøkende blir ofte møtt med varme smil og åpne armer. Lokalbefolkningen er stolte av sitt land og sin kultur, og er alltid glade for å dele den med besøkende.
  • Eventyr og aktiviteter: Uansett om du foretrekker å trekke gjennom jungelen, klatre fjell, surfe på bølgene eller utforske gamle ruiner, tilbyr Colombia en rekke eventyr og aktiviteter for alle aldre og interesser.
  • Kaffe: Colombiansk kaffe er verdensberømt og de er veldig stolte av den. Besøk kaffe-trianglet, lær alt om kaffe og bo på en kaffegård eller en eco lodge.
  • Sikkerhet: Colombia har gjennomgått en betydelig forbedring når det gjelder sikkerhet de siste årene, og turiststedene anses som trygge reisemål for besøkende. Selvfølgelig er det alltid lurt å være oppmerksom og ta vanlige forholdsregler når du reiser til enhver destinasjon.

Fine flyruter fra Norge gjør dette til et flott reisemål. Den aller beste tiden å reise til Cartagena er fra desember til mars, når det er tørt og fint. Oktober har mest regn.

Enten du er interessert i kultur, natur, eventyr eller bare ønsker å slappe av på vakre strender, har Colombia noe å tilby for enhver smak.

KONTAKT OSS

Cartagena

Cartagena er en by full av historisk sjarm med sine vakre koloniale bygninger, brosteinsbelagte gater og imponerende festningsverk. Utforsk byens gamleby, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og opplev den rike historien og kulturen.

Cartagena og øyene rundt tilbyr et utvalg av luksuriøse overnattingssteder, inkludert eksklusive boutique hoteller, luksuriøse strandresorts og sjarmerende bungalows. Vi har mange flotte hoteller i gamlebyen. En annen bydel i Cartagena er Bocagrande, er en sterk kontrast til det historiske bysentrum. Her finner du en lang sandstrand, skyskrapere, moderne hoteller, strandpromenade, butikker og et pulserende uteliv med barer, restauranter, casinoer og nattklubber. Kjente hoteller i området er bl.a. Hyatt Regency Cartagena og InterContinental Cartagena. 

Nyt førsteklasses service, utsøkt mat og fantastiske fasiliteter mens du bor i luksus og komfort.  Nyt deilig karibisk mat på noen av regionens beste restauranter. Fra fersk sjømat til tropiske frukter og autentiske colombianske retter, er det mange kulinariske opplevelser å glede seg over under oppholdet ditt.

En luksuriøs ferie til Cartagena og øyene rundt tilbyr en perfekt blanding av historie, kultur, natur og avslapning, og vil garantert gi deg minner for livet.

Santa Marta og Tayrona Nasjonalpark

Santa Marta ligger nord for Cartagena, ved Det karibiske hav og Tayrona Nasjonalpark. Et nydelig område som vi inkluderer i rundreisene. Her finner du mange flotte hoteller i bl.a. regnskogen. Strendene her er også flotte, men det er mye bølger og en røffere sjø, så for bading er Cartagena-området bedre. Det er populært å surfe her. Men fantastisk utsikt og naturopplevelser er det her.

Villa Playa Tayrona er et sjarmerende hotell med kun 6 suiter. 5 min gange til en privat strand. Hotellet ligger 2 km fra inngangen til nasjonalparken.

Tewimake Hotel ligger i jungelen og har 8 lekre hytter med bl.a. stråtak og privat basseng eller jacuzzi.

Casa Bambu Tayrona er et annet sjarmerende hotell med kun 8 bungalows i jungelen, nær sjøen og 3 km fra nasjonalparken. Felles basseng.

Senda Hotels har 5 flotte boutique hoteller i dette området. Her får du både sandstrand og frodig nasjonalpark. Ett av hotellene er kun for voksne. Noen har rom, andre har hytter. Ta kontakt så finner vi det som passer best for dere.

Bli med på en rundreise hvor dere kombinere opphold i jungelen med badestrender og kaffeplantasjer.

Kombiner gjerne din reise med for eks. Peru  eller Costa Rica. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud i dag!

Badeferie i Colombia

Colombia har noen fantastiske karibiske badesteder, hver med sin unike sjarm og skjønnhet. Strender er bare ett aspekt av landets attraksjoner, ofte funnet i bortgjemte områder med begrensede opplevelser sammenlignet med høyt utviklede stranddestinasjoner andre steder i verden. Drømmer du om en bungalow på en øde øy, så kanskje dette er stedet for deg? Colombia er et flott reisemål for bryllupsreise eller en romantisk ferie. 

Her er noen av de mest populære destinasjonene og noen anbefalte hoteller:

Barú Island:

Barú, en flott øy som nå er landfast med en bro, ligger bare en kort kjøretur fra Cartagena. Med en lengde på 25 km og en bredde på kun 1 km på det smaleste, er øya et naturskjønt tilfluktssted for reisende som søker unike opplevelser. Barú er spesielt kjent for sitt mangrove-økosystem, som er hjemmet til en rekke fiske- og fuglearter, og tilbyr en flott mulighet til å utforske den rike floraen og faunaen i regionen.

Hotel Las Islas – Elegante bungalower med privat jacuzzi eller basseng og med fokus på natur og mangrovebeskyttelse. Et ideelt sted for deg som søker luksus og avslapning.

Casa Letty: Med fire elegant designede soverom, et innbydende basseng og en sandstrand utenfor, er Casa Letty det perfekte tilfluktsstedet for en familie eller vennegruppe som ønsker en privat ferie i en arkitekttegnet villa. 45 min kjøring fra Cartagenas gamleby.

Sofitel Baru Calablanca: En klassisk strandresort med fine rom og suiter. Mange aktiviteter, flere restauranter, 3 basseng og beliggende på en flott strand. Kombiner gjerne med Sofitel Legend Santa Clara i Cartagena.

Rosario-øyene:

Rosario-øyene utgjør en vakker skjærgård bestående av mange fantastiske øyer, berømt for sine hvite sandstrender, det krystallklare vannet og det utrolige marine livet. Med enkel tilgjengelighet innenfor en times båttur fra Cartagena, er øyene et populært valg for dagsturer eller kortere opphold. Det er verdt å merke seg at hotellalternativene på øyene er begrenset til veldig enkle overnattingssteder, men de naturskjønne omgivelsene og den avslappede atmosfæren tiltrekker likevel mange besøkende. Veldig fint for en dagstur.

San Bernardo-øyene:

San Bernardo-øyene gir en roligere og mer tilbaketrukket opplevelse sammenlignet med Rosario-øyene. Beliggende to timer med båt fra Cartagena, tiltrekker øyene færre turister på dagtid. Hovedanbefalingen er øya Mucura, kjent for sin uberørte skjønnhet og avslappende atmosfære. Det beste hotellet er Punta Faro Hotel 4*, som tilbyr førsteklasses fasiliteter og en fredelig atmosfære, perfekt for de som søker avslapning og komfort under oppholdet sitt på øyene.

Rincón del Mar er en liten fiskerlandsby 3 timer sør for Cartagena. Ønsker du en veldig avslappet atmosfære og autentiske strender så kanskje noen dager her kunne passet deg. Her har vi et herlig bosted med hengekøye på terrassen og nydelig sandstrand. Ta kontakt for mer info og tilbud. 

San Andrés og Providencia:

Providencia er en liten, øde øy som ligger utenfor Nicaragua, men tilhører Colombia. For å komme hit må du først fly fra fastlandet til San Andrés, som tar ca. 2,5t, og deretter videre i ca. 15 min til Providencia. Det er en lang reise, men det er verdt turen. En orkan i 2020 ødela store deler av øya og de jobber fortsatt med å bygge opp infrastrukturen med mer. San Andrés Island er spesielt populært for dykking. Prisene er høyere enn på fastlandet og det er ingen luksushoteller på øya.

Tilbring dagen med soling, snorkling eller dykking, og nyt den avslappede atmosfæren og det tropiske paradiset. Fra vannsport som seiling og kitesurfing til spennende utflukter som båtturer til uberørte øyer og besøk i naturreservater. Det er mange aktiviteter å velge mellom for de som ønsker eventyr og utforske regionens naturlige skjønnhet.

Kombiner badeferien med noen dager i Cartagena, eller bli med på en rundreise i dette vakre området av Colombia. Besøk Tyrona Nasjonalpark, kaffeplantasjer, bo i jungelen og opplev spennende aktiviteter som helikoptertur, hesteridning, fotturer til fossefall + mye mer. Vi skreddersyr turen med fly, transfer, overnatting og utflukter til en uforglemmelig ferie ved den karibiske kysten i Colombia. 

KONTAKT OSS