Skip to main content

HVORFOR DRA PÅ BRYLLUPSREISE TIL MAURITIUS?

Mauritius er en juvel i Det indiske hav, og et drømmereisemål for par som søker en perfekt kombinasjon av luksus, ro og naturlig skjønnhet. Med sine uberørte strender, turkise farvann og frodige landskap, er denne tropiske øya en favoritt blant nygifte. I tillegg til sin fantastiske natur, skryter Mauritius av et stort utvalgt av eksepsjonelle luksushoteller som imøtekommer alle behov, og som løfter bryllupsreisen til nye høyder. I denne bloggposten skal vi avsløre noen av de beste luksushotellene på Mauritius og gi et glimt av de flotte opplevelsene som venter bryllupsreisende på denne idylliske øya. Dersom dere drømmer om et eksotisk strandbryllup så er Mauritius perfekt. Vi hjelper til med å arrangere bryllup også, hvilket hotell som passer best er avhengig av antall gjester, deres ønsker og budsjett.
Le Saint Géran privat middag for to på en brygge ved solnedgang

De beste hotellene for bryllupsreise på Mauritius

One&Only Le Saint Géran

Kjent for sin tidløse eleganse og eksepsjonelle service, ligger One&Only Le Saint Géran på en privat halvøy på nordøstkysten. Feriestedet har luksuriøse suiter og private villaer, mange av dem med direkte tilgang til stranden og personlig butlerservice. Bryllupsreisende kan utforske en rekke aktiviteter, inkludert snorkling, vannski og paddleboarding. Skjem dere bort med avslappende spabehandlinger eller nyt en romantisk middag under stjernene.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

Ved å kombinere mauritisk sjarm med asiatisk gjestfrihet, er Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa en oase av luksus på østkysten. Mot bakgrunnen av Trou d’Eau Douce Bay, tilbyr denne resorten stilfulle boenheter, inkludert fantastiske strandvillaer med private infinity-basseng. Fordyp dere i en verden av ro på feriestedets CHI, The Spa, eller legg ut på en helikoptertur for å oppleve Mauritius’ imponerende skjønnhet fra oven. Feriestedet gir også tilgang til Ile aux Cerfs, en nærliggende privat øy som kan skryte av uberørte strender og en mesterskaps golfbane.

JW Marriot Mauritius Resort

Denne resorten som tidligere het St. Regis ligger på den fantastiske Le Morne-halvøya, og er en fusjon av kolonialeleganse og moderne luksus. Bryllupsreisende kan unne seg luksusen av romslige suiter med flott havutsikt eller direkte tilgang til stranden. Utforsk hotellets krystallklare lagune, ta noen spabehandlinger eller nyt eksklusive kulinariske delikatesser på deres gourmetrestauranter. For en uforglemmelig opplevelse kan dere ta en romantisk solnedgangscruise eller legge ut på et undervannseventyr gjennom øyas fargerike korallrev.

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Plassert på den pittoreske østkysten, gir Four Seasons Resort Mauritius at Anahita en avsidesliggende oase for bryllupsreisende, med romslige og elegant innredede villaer som utstråler luksus og komfort. Hver villa har et lite, privat basseng, utendørs dusj og fantastisk utsikt over hagen eller lagunen. Hotellet tilbyr en rekke eksepsjonelle spisesteder, alt fra gourmet restauranter til uformelle spisesteder ved stranden. Nyt en parmassasje på deres spa ute på vannet, spill golf på mesterskapsbanen eller legg ut på en katamarancruise for å utforske nærliggende øyer. For de mer eventyrlystne gir en helikoptertur over øya en fantastisk fugleperspektiv av Mauritius.

Paradise Cove Hotel

Et populært boutiquehotell kun for voksne, som gir en intim og romantisk atmosfære. Et ideelt valg for bryllupsreise og strandbryllup. Med kun 67 rom tilbyr Paradise Cove en eksklusiv opplevelse for par. Hotellets bortgjemte bukt og private strand gir en følelse av privatliv og tilbaketrukkethet, slik at dere kan nyte den spesielle tiden for dere selv. Hotellet er stolt av sin personlige service, og personalet hjelper til med alt fra å arrangere romantiske middager til å organisere unike opplevelser, som båttur til nærliggende øyer og snorkling i den krystallklare lagunen.

The Oberoi Resort & Spa Mauritius

Hotellet er kjent for sin eksepsjonelle service og fantastiske beliggenhet, omgitt av frodige tropiske hager, en uberørt hvit sandstrand og fantastisk utsikt over Det indiske hav. En rolig og romantisk atmosfære, ypperlig for en bryllupsreise. Hotellet har bl.a. romslige og elegant utformede villaer, mange med stort basseng og fantastisk havutsikt, andre ligger skjermet i hagen. The Oberoi Mauritius tilbyr en rekke kulinariske opplevelser, fra internasjonal gourmetmat til autentiske mauritiske retter. Dere kan nyte intime middager med levende lys på stranden. Du finner også et spa i verdensklasse som spesialiserer seg på ayurvediske behandlinger.

KONTAKT OSS

Hva kan vi oppleve på bryllupsreise på Mauritius?

Utover de luksuriøse hotellene med SPA og vannsport, tilbyr Mauritius et vell av opplevelser for par. Dere kan utforske den pulserende hovedstaden Port Louis, ta en helikoptertur, eller vandre gjennom den fortryllende Pamplemousses botaniske hage. For naturentusiaster lokker Black River Gorges nasjonalpark med sitt frodige landskap, turstier og fantastiske fossefall.

Videre er et besøk til Seven Colored Earths i Chamarel et must. Der dere kan se de unike sanddynene som viser et spekter av livlige farger. Oppholdet er ikke komplett uten en båttur! Se solnedgangen fra dekket på en katamaran mens dere nyter herlig sjømat og et glass med champagne.

Kombiner Mauritius med safari i Sør-Afrika

Safari i Sør-Afrika gir dere muligheten til å se et majestetisk dyreliv i deres naturlige habitat. På spennende game drives kan dere kanskje til og med se The Big Five (løve, elefant, bøffel, neshorn og leopard). Det er også mange andre aktiviteter som bushwalks, turer i luftballong og til og med sove under stjernehimmelen. Sør-Afrikas nasjonalparker og private reservater viser frem fantastiske savanner, bølgende åser og dramatiske fjellkjeder.

Kontrasten mellom spenningen ved en safari og roen til en strandferie skaper en avrundet og minneverdig opplevelse for bryllupsreisen. For en lengre reiser anbefaler vi også stopp i Cape Town og de nærliggende vinområdene. For den ultimate bryllupsreisen tar dere en tur med eksklusive Rovos Rail også. Direktefly mellom Mauritius og både Johannesburg og Cape Town gir gode muligheter for å kombinere disse to landene.

Les mer om Sør-Afrika her!

Din reisedesigner

Author Din reisedesigner

More posts by Din reisedesigner

Leave a Reply