Skip to main content

Saint-Barthélemy

ST. BARTHS

Saint-Barthélemy er den minste øya i Fransk Vestindia, også kjent som St. Barths og St. Barts. Denne delikate, dyrebare juvelen av en øy, føles verdener unna norsk vinter. Dette er en liten og sofistikert øy, full av karibisk sjarm og fransk eleganse. Det fjellrike landskapet med bratte, svingete veier avslører en fantastisk utsikt rundt hver sving. Øya har en distinkt fransk kosmopolitisk atmosfære og er et flott sted for deg som liker mat og vin! Bølgende åser, pittoresk utsikt, omgitt av korallrev, krystallklart vann og turkise laguner. St. Barth er et yndet tilfluktssted for de rike og berømte, kjent for eksklusivitet, fredelige omgivelser, vennlige mennesker, nydelige strender og slående natur.

 

Din reisedesigner skreddersyr drømmeferien til St. Barths basert på deres ønsker og budsjett, med eller uten flyreisen fra Norge. Ta kontakt for et pristilbud. 

Vakre St. Barths, med sine 9500 innbyggere, er en av de eldste vulkanske øyene i de små Antillene. Øya ble oppdaget av Christopher Columbus i 1493 og oppkalt etter hans bror. Den vakre, hardføre kystlinjen er omgitt av deilig, varmt vann, og 14 glitrende, hvite sandstrender.

Mange strender er bare tilgjengelige til fots eller med båt. Tilbaketrukket og fantastisk, hva mer kan du ønske deg på din luksusferie til St. Barths?

Selv om de fortryllende viker, plettfrie strender og travle havner er blant St. Barths største skatter, er øyas frodige grønne landskap og historiske landemerker også verdt å utforske. Hvorfor ikke leie en cabriolet, ta en tur på de svingete veiene og se hvilke skjulte perler du kan avdekke på denne magiske øya?

Opplev St. Barths til fots.

Fotturer er en populær måte å utforske øyas skjønnhet. Et stort utvalg stier med varierende lengde kan velges. Den mest populære ruten er en pittoresk og skånsom spasertur mellom Petite Anse og den fantastiske bukten og stranden Colombier, på bare femten minutter.

Ønsker du en større utfordring, og en fantastisk utsikt over det asurblå havet og naboøyene? Vandre videre til toppen av øya, på Mount Vitet, 286moh. Under turene dine vil du kunne observere lokal fauna, som øgler, skilpadder eller kolibrier.

KONTAKT OSS

Den avslappede, men likevel luksuriøse atmosfæren som omslutter St. Barths, gjør det til et ideelt reisemål for din neste familieferie. Lag livslange minner når du omfavner overfloden av vannsport, butikker og uberørte strender, eller tar noen runder med strandvolleyball, St. Barths mest populære sport.

St. Barth er omgitt av varmt hav, og tilbyr en rekke vannbaserte aktiviteter over hele øya. Oppdag det maritime riket under vann når du dykker eller snorkler. Du kan møte fargerike fisker, korallrev og til og med sjarmerende havskilpadder som bor rundt øya. For spenning på toppen av bølgene, kan du for eksempel surfe. Eller hvorfor ikke seile i stil rundt denne fantastiske øya med en katamaran eller luksusyacht?

Lei en villa på St Barths!

Det finnes flere flotte hoteller på øya, vi har avtale med alle de kjente som Eden Rock, Cheval Blanc St Barth, Hotel Christopher St. Barth, Hotel Le Toiny, La Sereno og Rosewood Le Guanahani.

Det er mer vanlig å leie en villa om man er flere enn 2-3; perfekt for generasjonsferie og vennegjengen! Din reisedesigner har et stort utvalg av eksklusive villaer, hvor man også kan leie inn bl.a. kokk.

St. Barths er fint til både bryllupsreise og destinasjonsbryllup, og siden øya hører til Frankrike kan også par av samme kjønn gifte seg her.

En find strand som ligger i en bukt med turkist vann og blå himmel

Hovedstaden Gustavias livlige havn frekventeres av verdenseliten og er fylt med fantastiske megayachter. Byen utstråler eksklusivitet og eleganse, ofte referert til som «Karibias Saint Tropez». Forvent en summende atmosfære, en rekke designerbutikker, gourmet restauranter, bistroer og elegante cocktailbarer, alt støttet av det blendende Karibiske hav. For dere som liker Nikki Beach sine restauranter og beach clubs, er de selvfølgelig tilstede her.

Med sine fargerike trehus med røde tak plassert i åssidene, er Gustavia en vakker liten by. St. Barths var under svensk styre fra 1785-1878 og det kan man se flere spor etter her.

Fashionistas elsker St. Barths, et paradis med elegante og luksuriøse butikker! Spesielt ved havneområdet i Gustavia, kan du finne fantastiske tilbud. Her finner du alt fra smykker og klær til interiør og kunst. Med tollfrie fordeler rundt hvert hjørne, er det ikke noe bedre sted å hengi seg til litt ferieshopping.

Det er kun små fly som kan lande her, så man må fly via en annen karibisk øy først, vanligvis St. Martin, hvor det også går båt. Dette gjør at man enkelt kan kombinere disse øyene. Vi har også noen fine cruise som går innom St. Barths, bl.a. norskeide SeaDream med sine 56 lugarer. En fin måte å oppleve flere øyer i Karibia. Ved å bruke et reisebyrå får du bl.a. personlig service, konkurransedyktige priser og hjelp til å sette sammen tidenes ferie. Ta kontakt for et godt tilbud!