Skip to main content

Karibia

Karibia

Opplev det unike mangfoldet blant øyene i Karibia gjennom vårt eksklusive reisebyrå. Hver øy har sin egen unike sjarm,  og du vil bli bortskjemt med deilig mat, nydelige strender og karibisk stemning  – en perfekt, luksuriøs badeferie.

Karibia er et ettertraktet reisemål for de som ønsker å gifte seg i utlandet. En flott vielse på stranden eller i hagen til en privat villa, behøver ikke å koste så mye. For bryllupsreiser har vi bl.a. mange flotte resorter som er kun for voksne.

For kombinasjoner av flere øyer eller leie av private villaer, se mer info nederst på siden.

Vi står klare til å hjelpe deg med å velge den øya som passer best til deg. Dette er kun et lite utvalg av våre karibiske reisemål. For et skreddersydd tilbud, kontakte oss i dag!

St Lucia

Barbados

St Vincent & Grenadinene

Guadeloupe

Saint-Barthélemy

Martinique

St Martin

Grenada

Leie av villa i Karibia

I Karibia kan du velge mellom fantastiske strandresorter og små boutiquehoteller med panoramautsikt. Å leie en privat villa er også et populært alternativ, spesielt for større familier eller generasjonsreiser. Hva med et bryllup og alle gjestene bor sammen? Vi har et veldig stort utvalg av luksuriøse villaer på de fleste av de karibiske øyene, samt Mexico m.fl. Velg mellom moderne eller tradisjonell stil, med eller uten ansatte som kokk og butler. Bare på St. Barts har vi rundt 400 villaer til leie. De største villaene har opptil 12 soverom!

Luksuscruise i Karibia

Ønsker du å oppleve flere enn to øyer så er en rundtur med cruise perfekt! Seadream tar deg med til små, sjarmerende havner og øyer og har kun 112 gjester. For et litt større skip, men fortsatt luksuriøst og all-inclusive, så er Silversea veldig bra. Alternativt kan du leie en katamaran eller yacht for å skape din helt spesielle opplevelse.

Kombinere flere øyer i Karibia

Kunne du tenkt deg øyhopping eller å kombinere to øyer? Noen steder går det båt, andre steder fly.  Noen karibiske øyer er så store eller har så variert landskap at man fint kan kombinere to hoteller på den samme øya, for eks. Jamaica, Cuba, Guadeloupe eller St. Lucia.


Her er noen  karibiske øyer som er fine å kombinere: 

*St Martin kan enkelt kombineres med St Barts og Anguilla. 

Passer for dem som liker fransk glamour, god mat og høy standard. 

*St. Kitts og Nevis

Dette lille landet består av to ulike øyer. Kombiner en aktiv ferie på St. Kitts med en roligere strandferie på Nevis. 

*Barbados kan kombineres med Canouan eller Bequia i St. Vincent & Grenadinene.

Kombiner er karibisk klassiker med en mer ukjent øy. 

*St Lucia og Grenada

Høye topper og frodig regnskog i kombinasjon med krydderøya Grenada. 

 

Hvor ønsker du å reise? Fortell meg når du ønsker å reise og hva budsjettet ditt er, så skal jeg sette sammen et fint tilbud til dere!