Skip to main content

Oseania

Oseania

Oppdag det majestetiske området i Stillehavet gjennom våre eksklusive reiser. Fransk Polynesia, Fiji og Cookøyene er blant favorittene. En uforglemmelig ferie i Oseania kan kombineres med et fantastisk cruise – enten blant Stillehavsøyene eller mellom Australia og Asia eller Amerika. Mulighetene er uendelige!

På de nydelige strendene i Stillehavet vil du raskt glemme alle bekymringer mens du nyter en forfriskende kokosnøtt i en hengekøye. La drømmen bli virkelighet på den romantiske øya Bora Bora! Svøm med djevelskater, prat med lokale fiskere og bo på noen av våre mest luksuriøse feriesteder.

Her kan du bo i bungalower på påler i vannet og utforske både gamle vulkaner og historiske steder på samme reise. Hvis du ønsker det ekstraordinære, kan vi sterkt anbefale et opphold på den private øya Brando – perfekt for bryllupsreiser!

Utforsk Australias dramatiske kystlinje! Ta en kjøretur langs Great Ocean Road eller dykk i Great Barrier Reef. Fra regnskoger, røde ørkenlandskap og unikt dyreliv til fantastiske vingårder, verdenskjente restauranter og pulserende byer som Sydney og Melbourne. Australia har alt!

New Zealands mystiske landskap, utallige utendørsaktiviteter og behagelige klima gjør det til en fantastisk destinasjon for eventyrlystne og naturelskere.

For en helt unik opplevelse anbefaler vi en reise til Påskeøya. Hvis det er noe spesielt du søker eller har spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg.

Fransk Polynesia

Påskeøya

Australia

Fiji