Skip to main content

HVORFOR VELGE MALDIVENE TIL BRYLLUPSREISEN?

Maldivene er et veldig populært reisemål for bryllupsreise, og det er ikke så rart når man ser på de vakre bildene eller snakker med noen som har vært der.
Her har dere god tid til å slappe av og nyte tiden med hverandre i vakre omgivelser!
Dere kan snorkle/dykke, spise god mat og kose dere i spa-et eller på stranden, men for den aktive er det også en del å finne på, særlig vannsport, både med og uten motor.
Alle resortene har gym, spa og dykkesenter, samt tilbyr utflukter og aktiviteter. I tillegg er det en fin anledning til å prøve noe nytt som å fly sjøfly, bo i villa på påler i vannet, dykke eller dra på utflukt til en helt øde sandbank. Lenger nede på siden finner du priseksempler på pakketurer, som viser litt av variasjonene.

Hva er det beste hotellet på Maldivene for bryllupsreise?

Det kjedelige svaret er det kommer an på hva dere liker og hvilket budsjett dere har, men heldigvis finnes det en resort for de fleste. På Maldivene er det en resort per øy og over 160 resorter å velge i mellom, så hvem er best?

Noe av det første vi ser på er størrelsen på selve øya, og hvor grønn den er, da er spørsmålet om dere ønsker å bo på en liten eller stor øy? De mindre øyene er ofte mer eksklusive, med færre gjester og en roligere atmosfære, mens de største øyene har gjerne tennisbane, større utvalg av spisesteder og flere villaer. De flotteste øyene er gjerne de som er store og frodige, men med få villaer. Jo flere rom, jo billigere pleier prisen å være, da det vil være flere gjester å fordele kostnadene på.

Mat og drikke er ganske dyrt, så i noen tilfeller kan det lønne seg å ha alt inkludert, men da må man være obs på at det ofte er noen restriksjoner, spesielt blant de rimeligere resortene. Om mat og drikke er viktig for dere, så ta kontakt så hjelper jeg dere med å finne en resort med ekstra fokus på gode matopplevelser.

Det er vanlig med privat basseng, men hva med water villa med sklie ut i vannet? Videre er det mange som foretrekker et hotell kun for voksne, for en litt mer rolig atmosfære. Vi anbefaler å kombinere en beach villa med en water villa, så får dere opplevd begge deler, det er tross alt delte meninger hva som er best. Ved noen tilfeller er det også mulig å kombinere to ulike resorter i samme atoll!

Sjøfly eller båt på Maldivene?

En annen viktig ting å tenke på er beliggenheten, i forhold til flyplassen og andre øyer. De resortene som ligger nærmeste flyplassen er tilgjengelige med båt, noe som gir en kort og rimeligere transfer, men resorten kan ha mer støy fra båttrafikk og sjøfly, samt man kan oftere se flere naboøyer. Bor dere lenger unna flyplassen, tar dere sjøfly i ca. 30-45 minutter, som i seg selv er en flott opplevelse. Det er også noen resorter hvor man først må ta innenlandsfly og båt videre, da kan man finne noen flotte, avsidesliggende øyer med bl.a. flotte dykkeforhold.

Snorkling og dykking er veldig populært på Maldivene og det er også store forskjeller på kvaliteten på de lokale husrevene. Noen resorter har korallrev som går 360 grader rundt øya, mens andre steder må man ut på en liten båttur for å få gode snorkleforhold. For lengre opphold anbefaler jeg at man tar  et dykkerkurs, uansett om man er nybegynner eller erfaren dykker.

Kan man ta med barn på bryllupsreise til Maldivene?

Det er absolutt mulig å ta med barn på bryllupsreise, spesielt babyer og yngre barn er vanlig, noe som gjør at bryllupsreisen kan vare litt lenger. Vi har mange flotte familievillaer med eget basseng, direkte på stranden, hvor barna i tillegg har tilgang til masse aktiviteter.

Din reisedesigner hjelper dere å finne den beste resorten i forhold til deres ønsker og budsjett. Les mer om Maldivene her, og bestill din eksklusive og luksuriøse bryllupsreise i dag!

PS Vi arrangerer også fornyelse av bryllupsløfter, samt symbolsk bryllupsseremoni på Maldivene, om dere allerede er gift

Hva koster en bryllupsreise til Maldivene?

Her er noen priseksempler på bryllupsreise til Maldivene på utvalgte 5* resorter, basert på avreise fra Oslo i høysesongen, januar/februar 2024. Reiser dere i lavsesongen så er prisene mye lavere, men været er også mer ustabilt; uansett så blir Maldivene sett på som en helårsdestinasjon, hvor mange velger å reise på sommeren. Husk at vi har veldig ofte tilbud, valgfri reiselengde og det er mulig å oppgradere til business class, førsteklasse eller privat transfer.

 

Mirihi 5*
 • Liten og romantisk øy, kun 350m x 50m
 • Rustikk stil, uten private basseng
 • Kun 38 villaer
 • Velig bra dykking og snorkling
Oslo-Dubai-Malé t/r med Emirates
Transfer t/r med sjøfly
10 netter i water villa med halvpensjon på Mirihi
Pakkepris fra ca. 79 500,- per person
Hurawalhi Maldives 5*
 • Mellomstor øy som passer for par
 • Flere restauranter og barer; inkl. stor undervannsrestaurant
 • 90 «tropical chic» villaer, de fleste med privat basseng
 • Kun for voksne! (Minimum 15 år)
Oslo-Dubai-Malé t/r med Emirates
Transfer t/r med sjøfly
10 netter i Romantic Ocean Villa med halvpensjon
Pakkepris fra ca. 86 200,- per person
Pullman Maldives Maamutaa 5*
 • Stor og frodig øy som passer for både par og familier
 • Mange aktiviteter, inkl. tennis og vannsport
 • 122 moderne villaer og suiter, inkludert 2 under vann
 • All-inclusive resort med flere restauranter
Oslo-Dubai-Malé t/r med Emirates
Transfer t/r med innenlandsfly + speedbåt
10 netter i Beach Pool Villa med all-inclusive på Pullman
Pakkepris fra ca. 96 200,- per person
Alila Kothaifaru Maldives 5*
 • Ny og moderne resort med flott husrev for snorkling
 • Grønn og flott øy med fokus på bærekraft
 • 44 beach villaer og 36 water villaer, alle med privat basseng
 • Velg mellom flere restauranter og barer
Oslo-Dubai-Malé t/r med Emirates
Transfer t/r med sjøfly
10 netter i Sunset Beach Villa med halvpensjon
Pakkepris fra ca. 140 500,- per person
Amilla Maldives Resort and Residences 5*+
 • Stor og veldig grønn øy, med masse aktiviteter
 • 67 villaer med privat basseng, og opptil 8 soverom
 • 9 restauranter/barer. Tilbyr bl.a. All-Inclusive Dine Around
 • 90 «tropical chic» villaer, de fleste med privat basseng
 • Mulig å bo i tretopphytte, 3 min. med sykkel til stranden
Oslo-Dubai-Malé t/r med Emirates
Transfer t/r med sjøfly
10 netter i Lagoon Water Pool Villa med Dine Around All-inclusive
Pakkepris fra ca. 145 000,- per person
Kudadoo Maldives Private Island 5*++
 • Liten og eksklusiv resort med butler service
 • 15 fantastiske villaer på påler i vannet med stort basseng
 • Alt inkludert, bl.a. spa, vannsport, dykking, mat, drikke & utflukter
 • Når kun det beste er bra nok! 
Oslo-Dubai-Malé t/r med Emirates på business class
Transfer t/r med sjøfly
10 netter i Ocean Pool Residence med Unlimited All-Inclusive
Pakkepris fra ca. 310 000,- per person

Kombiner Maldivene med Dubai eller Sri Lanka

Reiser dere med flyselskapet Emirates kan vi legge til et stopp i Dubai på utreisen eller hjemreisen. Uansett om dere ønsker å shoppe eller oppleve kulturen, så er det mange spennende boalternativer. Et populært alternativ er å bo en natt eller to i ørkenen, for en 1001-natt opplevelse, ellers kan vi anbefale å besøke noen av de andre Emiratene om dere har vært i Dubai tidligere eller ønsker et litt roligere alternativ.

Sri Lanka byr på alt fra vakker natur og historiske steder til fascinerende kultur og nydelig mat. Her anbefaler vi en klassisk rundreise for å oppleve høydepunktene. Ta toget til en teplantasje, dra på safari i en nasjonalpark, besøk koselige kystbyer og bo i noen av de flotte boutique hotellene. Sri Lanka er en flott kontrast til Maldivene og har et stort utvalg av små boutique hoteller fulle av sjarm, helt perfekt for en bryllupsreise.

Les mer om Sri Lanka her!

Din reisedesigner

Author Din reisedesigner

More posts by Din reisedesigner

Leave a Reply