Skip to main content

Réunion

Velkommen til Réunion, en skjult perle i Det indiske hav, som faktisk er en del av Frankrike. Med sin storslåtte natur, fra episke fjelltopper til vulkaner, daler og fossefall, vil Réunion begeistre deg med sin fantastiske skjønnhet. Dette er en destinasjon for eventyrlystne reisende som søker unike og aktive opplevelser.

Opplev Réunion fra luften med en helikopterflyvning, den ultimate måten å oppleve øya og dens eventyrlige landskap på. Utforsk den frodige subtropiske skogen, gå på spektakulære fotturer, sykle gjennom vakre stier eller prøv paragliding, juving eller ridning for å utforske omgivelsene på en spennende måte. Réunion tilbyr et utall av muligheter for adrenalinfylte eventyr.

Hele 40% av Réunion er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og beskytter øyas vulkanske indre. Den majestetiske Piton des Neiges, øyas høyeste fjelltopp på 3070 moh, er omgitt av frodige subtropiske skoger og gir deg en uforglemmelig opplevelse. Piton de la Fournaise, verdens nest mest aktive vulkan, er en annen spektakulær attraksjon som må oppleves. Utforsk skogsstiene, ta inn utsikten over daler og månelandskap, og gå langs lavastrømmer fra tidligere utbrudd. Réunion fortsetter å vokse med lavaspredningen, og du kan være vitne til øyas evolusjon på nært hold.

Opplev et uutforsket eventyrland på Réunion, der naturopplevelser tar pusten fra deg. La deg forføre av episke fjelltopper, vulkaner, daler og fossefall som skaper en unik og fantastisk natur. Utforsk øya fra luften, ta del i spennende aktiviteter og oppdag UNESCO-listede områder. Réunion vil gi deg minner for livet. Ta kontakt med oss for å skreddersy din eventyrlige reise til Réunion, hvor naturen står i sentrum og eventyret aldri tar slutt.

KONTAKT OSS

VANNSPORT  OG BADEFERIE PÅ RÉUNION

Réunion er en øy som overgår forventningene med sine spennende vannaktiviteter og deilige matopplevelser. Utforsk undervannsverdenen gjennom snorkling og dykking, hvor Reunion tilbyr enda bedre dykkemuligheter enn nabolandet Mauritius. Padle og surf på det krystallklare vannet, og nyt de kulinariske godbitene fra franskinspirert mat til autentisk kreolsk mat. Som en del av Frankrike er maten på øya intet mindre enn utmerket, fra de ferske croissantene på hotellene til de fantastiske restaurantene som serverer autentisk kreolsk mat. Oppdag en verden av smaker og kulinarisk glede på Reunion.

Reunion har et bredt utvalg av flotte overnattingsmuligheter, fra sjarmerende boutiquehoteller til familievennlige resorter. De fleste hotellene ligger på vestkysten, nær de sjarmerende landsbyene St-Leu, som har en vulkansk svart sandstrand som er karakteristisk for øya, og populære St-Gilles-les-Bains, kjent for sin gyldne sandstrand. Nyt trygge badeområder i de naturlige lagunene dannet av korallrev, som gir beskyttelse mot haiene som befinner seg i dypere farvann. På østkysten kan du oppleve sukkerrør- og vaniljeplantasjer.

Reunion har godt vedlikeholdte veier, og vi anbefaler å leie en 4×4 for å utforske øya fullt ut. Til forskjell fra Mauritius kjører man på høyre side av veien her, og valutaen er euro.

Opplev Reunion, en perfekt øydestinasjon som vil begeistre deg med spennende vannaktiviteter, gastronomiske opplevelser og vakre omgivelser. Utforsk undervannslivet, nyt de kulinariske herlighetene og oppdag den mangfoldige naturen. Reunion er også en ideell kombinasjon med nabolandet Mauritius, kun en kort flytur unna. Ta kontakt med oss for å skreddersy din uforglemmelige reise til Reunion.