Skip to main content

Hvorfor bør man bruke reisebyrå?

Tid:

Å sette sammen en reise kan være tidkrevende. Når familien skal på tur, så har gjerne alle ulike ønsker i forhold til aktiviteter og fasiliteter. Kanskje besteforeldre som bor et annet sted i Norge ønsker å bli med, så kan dere møtes i transitt slik at dere kan ha felles transport fra flyplassen til hotellet? Er hotellet barnevennlig og hvor langt er det fra flyplassen? Ved å bruke et reisebyrå får du hjelp til å sette sammen den perfekte reisen, slik at alle behov blir dekket. Bruk heller tiden på å glede dere til ferien; mer tid og mindre stress!

Trygghet:

Det er veldig mange online-reisebyråer å velge mellom, men mange er bare oversatt til norsk og de reisende er ikke dekket av Reisegarantifondet dersom byrået går konkurs. Alle norske reisebyråer er pliktet til å stille garanti der, en viktig sikkerhet for deg som reisende. Det lønner seg å velge lokalt! Ved å kjøpe både fly og overnatting fra et reisebyrå så er du også dekket av pakkereiseloven. Om du bestiller en billig flybillett fra et flyselskap og kontakter hotellet direkte så har du ikke denne rettigheten. Dersom noe uventet oppstår på reisen så er det veldig beroligende å vite at reisebyrået er der for deg med personlig service.

Kunnskap:

Når er det den beste tiden å besøke ønsket destinasjon? Om man kun leter etter billigst pris online, kan man risikere å reise midt i regntiden. Hva med å kombinere flere destinasjoner på en ferie, eller legge inn noen netter i transitt? Reisebyråene vet hvem som flyr hvor og når. Er det nødvendig med to rom, eller finnes det familierom? Mange hoteller er ikke tilgjengelig på hotellportaler, spesielt dem med få rom. Hvordan var det med visum og vaksiner? Reisebyråene har svært god kunnskap og lang erfaring, og i samarbeid med lokale samarbeidspartnere kan vi tilby spesialpriser, rabatter, tilleggsprodukter og gode råd. Basert på de stedene du har besøkt tidligere, kan reiserådgiveren foreslå nye reisemål som du kanskje aldri har vurdert.

Praktisk:

Det å kunne bestille reisene på samme sted har mange fordeler. Det er oversiktlig at både fly, overnatting, leiebil og utflukter er samlet, da trenger du kun å forholde deg til en kontaktperson. Reisebyrået lager en profil basert på dine ønsker, slik at neste gang du reiser har vi allerede bonuskortet ditt og vet at du for eksempel ønsker nattflyvninger der hvor det er mulig. Dersom reisebyrået ser at flyet er forsinket, kan vi dele den informasjonen videre med hotell og leiebilfirma, slik at de vet at dere er på vei og ikke kansellerer reservasjonen. Det er veldig praktisk å ha noen å enkelt kontakte om det oppstår problemer underveis, som for eksempel streik.

Pris:

Reisebyråene har oversikt over kampanjer fra alle aktører og kan komme med anbefalinger på hva som passer best for deg. Det kan i mange tilfeller være store forskjeller mellom annonsert pris og sluttsum på nettet. Hos reisebyråene får du en totalpris. De billigste billettene har ofte de lengste stoppene, og kanskje til og med bytte av flyplass i transitt. Jo lengre og mer komplisert reise du ønsker, jo flinkere er reisebyråene til å finne konkurransedyktige priser. Om man ønsker å bestille for eksempel cruise, så er det samme pris som hos rederiet, men vi kan sammenligne de ulike rederiene og skipene for deg. Vi er nøytrale når vi gir forslag på fly, hotell og andre aktiviteter, og vi har profesjonelle samarbeidspartnere over hele verden. Tid er også penger. La reisebyrået finne den beste reisen og du kan bruke tiden på andre ting.

Kvalitet:

Mange klarer å lage et godt opplegg på egenhånd, men selv mange reisevante velger å bruke reisebyrå fordi de vil ha kvalitetssikringen som ligger i å få profesjonell hjelp til det praktiske. De vet hva de får, hva det vil koste og at opplegget er til å stole på. Da er det bare å senke skuldrene, nyte og sørge for å få maksimalt ut av de verdifulle feriedagene. Å velge riktig hotell på nettet kan også være et sjansespill, da det ligger mye misvisende informasjon i forhold til både bilder og falske anmeldelser. Reisebyråene legger mye tid i å kvalitetssikre leverandører og hoteller.

Er du klar for bestille din neste ferie? Kontakt oss eller ditt lokale reisebyrå i dag. Eller ønsker du litt inspirasjon?

Din reisedesigner

Author Din reisedesigner

More posts by Din reisedesigner