Skip to main content

Strandbryllup og bryllupsreise Seychellene

BRYLLUPSREISE TIL SEYCHELLENE

Vurderer dere bryllupsreise til Seychellene? Seychellene er kanskje det nærmeste vi kommer et tropisk paradis. Strandvillaer, privat basseng, personlig butler, utendørs-spa og turkist vann. Dette er bare noen av grunnene til at de utopiske øyene på Seychellene er øverst på listen vår for den mest romantiske bryllupsreisen. Det er tross alt her kronprins William og Kate valgte å dra.

Det fine med Seychellene er at det er så enkelt å kombinere flere øyer, som alle er unike. Skjærgården med 115 øyer, har fem marine nasjonalparker, spektakulære korallrev, og er verdensledende innen bærekraftig turisme. Strendene er blant de flotteste i verden. Legg til høy standard på hotellene, få turister, liten tidsforskjell, topp service, tropisk klima og nydelig mat. Det er forståelig at mange drar nettopp hit!

Vi anbefaler ca. 2 uker og at dere bor på 2 eller 3 ulike resorter/øyer. Ønsker dere det lille ekstra anbefaler vi noen netter på en av de private øyene, gjerne med helikoptertransfer. Det finnes øde øyer uten mobildekning om man ønsker det, ellers er det et veldig stort utvalg av villaer med privat basseng.

Populære aktiviteter for par er snorkling, havfiske, seiltur, romantisk middag på stranda, helikoptertur og dagstur til andre øyer. Hva med å ønske dere en opplevelse eller en utflukt i bryllupsgave?

Eksklusiviteten på Seychellene sørger for en fantastisk luksuriøs bryllupsreise. Snakk med oss og la oss ta dere med til Seychellene på den eksepsjonelle bryllupsreisen dere er ute etter. 

KONTAKT OSS

BRYLLUP PÅ STRANDEN PÅ SEYCHELLENE

Vielse på verdens vakreste strand? Hvorfor ikke kombinere vielse og bryllupsreise? Få land har så mange strender som er kåret til verdens vakreste som Seychellene, og for en fantastisk bakgrunn til bryllupet! De fleste velger å ha vielsen på en av de mange nydelige strendene, men det er også mulig å velge en kirke, på fjellet, i en båt eller til og med under vann! Selve grunnpakken som inkluderer alt av dokumenter og en enkel seremoni koster ikke så mye, men det finnes mange ulike tilvalg man kan legge til. Hvor mange gjester man skal ha, standarden på hotellet, tid på året, samt ønsker i forhold til mat og underholdning påvirker også prisene. Fortell oss litt om hva dere ser for dere så vil vi kunne gi noen prisforslag. 

Bryllupskoordinator

Det er mye man skal ta stilling til og som skal organiseres. Bryllupskake, mat & drikke, blomster, kjole, make-up, fotograf, video, musikk med mer. Med så mange flotte hoteller å velge imellom i tillegg, kan det være fint med litt hjelp. Vi jobber med erfarne bryllupskoordinatorer som hjelper til med alle detaljer slik at dere får et drømmebryllup. Om dere er alene eller et stor følge, om dere ønsker en gitarist eller et helt band; vi fikser det!

Seychellene er veldig barnevennlig om man ønsker å ta med barn, og vi har mange villaer med flere soverom. Her kan dere lese om kravene for å gifte seg etter utenlands rett, og husk at vi hjelper dere med det administrative på Seychellene. PS det er også mulig å fornye løftene for dem som allerede er gift.
Seychellene kan enkelt kombineres med noen netter i Dubai eller safari i for eksempel Kenya.