Skip to main content

Strandbryllup og bryllupsreise Seychellene

BRYLLUPSREISE TIL SEYCHELLENE

Vurderer dere bryllupsreise til Seychellene? Seychellene er kanskje det nærmeste vi kommer et tropisk paradis. Strandvillaer, privat basseng, personlig butler, utendørs-spa og turkist vann. Dette er bare noen av grunnene til at de utopiske øyene på Seychellene er øverst på listen vår for den mest romantiske bryllupsreisen. Det er tross alt her kronprins William og Kate valgte å dra.

Det fine med Seychellene er at det er så enkelt å kombinere flere øyer, som alle er unike. Skjærgården med 115 øyer, har fem marine nasjonalparker og spektakulære korallrevStrendene er blant de flotteste i verden! Legg til høy standard på hotellene, topp service, tropisk klima og nydelig mat. Videre er det få turister og liten tidsforskjell. Det er forståelig at mange drar nettopp hit!

Anbefalte resorter for bryllupsreise til Seychellene

Vi anbefaler at dere bor på 2 eller 3 ulike resorter/øyer. Ønsker dere det lille ekstra må dere ta noen netter på en av de flotte resortene på de private øyene. Reis til en av de avsidesliggende øyene for en veldig privat og eksklusiv ferie. Et stort utvalg av villaer med privat basseng gjør øyene også barnevennlige. Noen av de resortene vi anbefaler for bryllupsreiser i tillegg til de private øyene er Anantara Maia Villas og Four SeasonsMahé, RafflesPraslin og Le Nautique Waterfront HotelLa Digue.

Populære aktiviteter for par er snorkling, havfiske, seiltur, romantisk middag på stranden, helikoptertur og kokkekurs. Hva med å ønske dere en opplevelse eller en utflukt i bryllupsgave? Husk at vi selger reisegavekort som er en super bryllupsgave.

Kombiner Seychellene med safari i Afrika

Ønsker dere å kombinere Seychellene med en rundreise på Madagaskar, så har vi fine ruter med Emirates. Det er også mange som kombinerer badeferien her med safari i for eksempel Kenya.

Eksklusiviteten på Seychellene sørger for en fantastisk luksuriøs bryllupsreise. Snakk med oss og la oss ta dere med til Seychellene på den eksepsjonelle bryllupsreisen dere er ute etter. 

KONTAKT OSS

BRYLLUP PÅ STRANDEN PÅ SEYCHELLENE

Vielse på verdens vakreste strand? 

Hvorfor ikke kombinere vielse og bryllupsreise? Få land har så mange strender som er kåret til verdens vakreste som Seychellene, og for en fantastisk bakgrunn til bryllupet! De fleste velger å ha vielsen på en av de mange nydelige strendene, men det er også mulig å velge en kirke, på fjellet, i en båt eller til og med under vann! Vi kan ordne alt fra et enklere bryllup for to til et ultraluksuriøst bryllup med mange 100+ gjester. Fortell oss litt om hva dere ser for dere så vil vi kunne gi noen prisforslag. 

Bryllupskoordinator

Det er mye man skal ta stilling til og som skal organiseres. Bryllupskake, mat & drikke, blomster, make-up, video/foto, musikk med mer. Med så mange flotte hoteller å velge imellom i tillegg, så kan det være fint med litt hjelp. Vi jobber med erfarne bryllupskoordinatorer som hjelper til med alle detaljer slik at dere får et drømmebryllup.

Her kan dere lese om kravene for å gifte seg etter utenlands rett, og husk at vi hjelper dere med det administrative på Seychellene. PS det er også mulig å fornye løftene for dem som allerede er gift.
Seychellene kan enkelt kombineres med noen netter i Dubai eller safari i for eksempel Kenya.