Skip to main content

Luksuriøse togturer i Peru

BELMOND ANDEAN EXPLORER

Belmond er nok mest kjent for Orient-Expressen, men de har også togturer i Peru.

Belmond Andean Explorer bringer de høye peruanske slettene innen rekkevidde. Fra komforten til dette luksuriøse toget, gli gjennom et landskap med snødekte fjell, majestetiske innsjøer og uendelig horisont. Stopp og utforsk Inka-relikvier og landsbyer fra en annen verden.

Når du legger ut på denne flotte tre-dagers peruanske høylandsreise, kan du være trygg på at den ultimate Andes-reisen venter. Ruten tar inn alle høydepunktene i Altiplano, fra Cuzco, den gamle hovedstaden i Inka-imperiet, over høye sletter til Titicacasjøen og den barokke byen Arequipa, som også er på UNESCOs verdensarvliste.

Spis middag over 4000moh!

Hver dag vil du dra på utflukter som avdekker de skjulte perlene i dette fascinerende landet. Dyrelivet i Andesfjellene er rikt og variert på grunn av sitt ekstreme klima og høyden. Se opp for lamaer og alpakkaer, eller se mot himmelen for Andeskondor, tilbedt av inkaene som en guddommelig budbringer.

Tilbake om bord, gå til observasjonsvognens åpne dekk mens den røde solen går ned mellom klippene i La Raya-fjellene. Det er det høyeste punktet underveis, over 4300 meter over havet, og panoramautsikten kan ta pusten fra deg. Nydelig mat og drikke er inkludert i prisen.

Forleng reisen og utforsk Colca Canyon, verdens nest største juv – dobbelt så dypt som Grand Canyon. Mellom dype daler og høye topper finner du forbløffende bevarte kolonibyer. Ta kontakt for en pakkepris.

Fakta om toget og rutene

KONTAKT OSS

BELMOND HIRAM BINGHAM

En togreise like mystisk som reisemålet.

Reserver plass på det lekre toget Belmond Hiram Bingham og reis til inkaenes tapte by i uforglemmelig stil. Togturen starter i byen Poroy, som ligger ca. 35 minutters kjøring fra Cuzco, og går til Machu Picchu (Aguas Calientes). Turen tar 3 timer og 20 minutter hver vei.

På vei mot Machu Picchu begynner din opplevelse med en deilig velkomstcocktail. Deretter kan du nyte en gourmetbrunsj mens du beundrer det stadig skiftende landskapet i morgenlyset. Ved ankomst går det egen shuttlebuss til Machu Picchu, guidet omvisning i inkabyen, ettermiddagste på Belmond sitt hotell, Sanctuary Lodge Hotel 5*, som er det eneste i området og ligger rett ved inngangen til Machu Picchu. Vi anbefaler minst én natt her, slik at du får opplevd stedet både på ettermiddagen og ikke minst ved soloppgang, før du tar toget tilbake.

Nydelig mat og herlig stemning

Returen kan føles som en annen verden. Se Urubambadalen (Sacred Valley) fra et nytt perspektiv når dagen nærmer seg slutten, og gled deg til en flott middagsopplevelse.

Du får også sjansen til å danse i takt med tradisjonell peruanske livemusikk. Toget har 2 spisevogner som har plass til 42 gjester hver, i tillegg til en bar-vogn og en observasjonsvogn.

Dette er ingen billig reise, men gir deg muligheten til å oppleve en unik atmosfære, fantastisk utsikt og nydelig mat og drikke, på veien til et av verdens mest fascinerende reisemål. Her blir det ofte fullt mange måneder i forveien. Ta kontakt for mer informasjon.