Skip to main content

Familieferie i Costa Rica

Costa Rica er det ideelle reisemålet for familier som ønsker en uforglemmelig og eventyrlig ferie omgitt av vakker natur, fascinerende dyreliv og fantastiske strender.

Familien kan ri på hesteryggen gjennom frodige jungler, padle kajakk i krystallklare elver, kaste dere ut i raftingeventyr nedover Pacuare-elven og rappellere ned fossefall. I jungelen kan dere krysse de hengende broene og utforske vulkanens lavastrømmer. Underveis vil dere bli fascinert av fargerike planter og eksotiske fugler som omgir dere. På toppen av vulkanen venter en fantastisk utsikt over Arenal-innsjøen. Avslutt dagen med å slappe av i en av de mange varme kildene – et naturlig badeland som barna vil elske.

Costa Rica passer for barn i alle aldre

I Costa Ricas naturlige habitat kan dere oppleve dovendyr, krokodiller, flaggermus og aper i deres rette element. Ta en spennende gondoltur gjennom jungelen før dere setter ut på et zip-line-eventyr over regnskogens tretopper. Og for de yngre barna anbefaler vi en tur til La Paz Waterfall Gardens, hvor stiene fører dere til fem fantastiske fossefall. Underveis kan dere ta en pause i Hummingbird Garden og observere de fascinerende kolibrifuglene. Ikke glem å utforske Butterfly Garden og oppdag hvordan larvene forvandles til nydelige sommerfugler.

I San José vil dere oppdage en rekke spennende museer, inkludert et tidligere fengsel som nå har blitt et barnemuseum med en mengde morsomme aktiviteter som vil glede hele familien.

Velg oss som ditt reisebyrå, og vi vil skape en uforglemmelig familieferie i Costa Rica, fylt med spenning, eventyr og minner for livet. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi begynne å planlegge deres drømmereise sammen!

KONTAKT OSS

Utforsk den spektakulære Manuel Antonio nasjonalpark, som er hjemmet til et mangfoldig dyreliv, inkludert dovendyr, aper og iguaner. Her finner dere mange stier som er egnet for yngre barn og som fører dere gjennom det vakre reservatet.

Våre erfarne guider vil gjøre jungelen levende for barna deres, og hjelpe dem med å oppdage skapninger som gjemmer seg i tretoppene. Ta en tur ned til de hvite sandstrendene og nyt en avslappende piknik etter en morsom dag med familien i jungelen.

På Nicoya-halvøya venter fantastiske strender, varmt vann og flotte surfemuligheter, selv for nybegynnere. Surfeskoler tilpasset familier og yngre barn er tilgjengelige, slik at alle kan delta og oppleve gleden ved surfing. Et spesielt høydepunkt er å besøke halvøya mellom september og november, når titusenvis av havskilpadder kommer på land for å legge egg.

Rehabilitering av dyr

Besøk SIBU’s Wildlife Sanctuary, hvor barna deres kan komme tett på skadede og foreldreløse dyr som er blitt rehabilitert. Her kan de møte brølaper, nesebjørner, vaskebjørner, stinkdyr og pinnsvin og lære om viktigheten av dyrevern.

Oppdag den utrolige naturen og dyrelivet i Corcovado nasjonalpark på Osahalvøya, som enklest nås med båt. Parken er hjemmet til sjeldne og truede arter som jaguar, puma og pilgiftfrosker. En tur til Caño Island Biological Reserve gir muligheter for flott snorkling og muligheten til å se delfiner.

Costa Rica har også et bredt spekter av populære aktiviteter som seilturer, dykking, tandem paragliding, kajakkpadling og sightseeingturer med fly.

La oss designe deres drømmeferie!