Skip to main content

Young Island

En privat øy like utenfor kysten av St Vincent som tilbyr vannsport, god mat og en boutique-følelse. Båtturen tar kun 3 minutter.

Den hjerteformede øya er omgitt av turkist farvann og fantastisk utsikt over naboøyene. Britisk guvernør, Sir William Young, byttet ut hesten sin for denne grønne øya for snart 300 år siden, og navnet har blitt værende. Det eneste hotellet her er Young Island Resort (4*). De har 29 bortgjemte, rustikke hytter langs stranden og i åssiden, blant tropiske palmer og sjasminblomster. Resorten er all-inclusive og inkluderer også aktiviteter som bl.a. kajakk og tennis.

Hyttene nyter rikelig med naturlig sollys, og holder en enkel stil med kurvmøbler, karakteristiske tre-persienner, takvifte og utendørs dusj. For en separat stue og en romslig, privat terrasse, kan du oppgradere til en luxury suite, hvor noen også har et lite basseng. Forvent utmerket service og en boutique-stemning, med et personale til gjest forhold på 3:1.

Vi har bestill tidlig-rabatt, så husk å bestille tidlig. Resorten er stengt i september, høysesongen er fra midten av desember til 31. mars.

KONTAKT OSS

Vannsportsenteret tilbyr utlån av kajakker og snorkleutstyr. Gå på en av de mange stiene og nyt den nydelige utsikten. Resorten har bl.a. basseng, tennisbane, flott utendørs restaurant og to barer. Dra en tur over til St Vincent for å besøke markedet, se fossefall, gå tur ved vulkanen eller besøk botanisk hage. Båten til fastlandet tar kun 3 minutter og går hele dagen. For dykking anbefaler vi bl.a. den populære flaggermusgrotten.

Nyt en Coconut Delight Cocktail i den flytende Coconut Bar, før du rusler bort til spaet i hytte nr. 15. Følg gangstier, svai i en hengekøye eller opplev et av verdens mest populære farvann for seiling. Besøk kjente øyer som Bequia eller Mustique i den vakre skjærgården.

Karibisk bryllup?

Et opphold på denne private resortøya er designet for å være avslappende og romantisk. Det er et populært sted for bryllupsreise, men også for å gifte seg. Dette er en av de rimeligste resortene som er på en privat øy, så her får man mye for pengene. Grunnpakken inkluderer bl.a. bryllupskoordinator, champagne, bryllupskake og fotograf.

Med plass til ca. 60 gjester, hva med å leie hele øya, alt inkludert? Ta kontakt for priser.