Skip to main content

TOBAGO CAYS

TOBAGO CAYS

St. Vincent & Grenadinene har en lang sjøfartshistorie, og intet besøk her er komplett uten en seiltur til Tobago Cays, helt syd mellom Union Island og Mayreau. Tobago Cays Marine Park består av en 50 km2 lang sandbunnlagune, med fem, bittesmå ubebodde øyer, bare tilgjengelige med båt.

Det spektakulære hesteskoformede revet skaper en rolig lagune med utrolig blått vann. Området tiltrekker snorklere, dykkere og båtfolk fra hele verden. Omringet av et grunt rev, har øyene raslende palmetrær og uberørte strender med pulveraktig sand. Her er det klareste vannet som kan tenkes i forskjellige nyanser av strålende blått, og rikelig med fisk og grønne havskilpadder.

Her finner du noe av det beste innen seiling og snorkling i Karibia. Er du heldig, kan du få øye på delfiner, hvaler og flyvefisk som er hyppig i vannet her. For dykkere finnes det bl.a. et britisk krigsskip fra første verdenskrig man kan utforske.

KONTAKT OSS

Petit Tabac finner du en isolert strand perfekt for en privat piknik. Dette er også stedet hvor øde øy-scenen i «Pirates of the Caribbean: Den sorte perles forbannelse», ble filmet.

Enten du besøker Tobago Cays med yacht, katamaran, cruiseskip eller taxibåt leid på en av de nærliggende øyene, så vil du få en minnerik dag her. 

Å chartre en privat yacht eller katamaran for å utforske denne regionen, er uten tvil den mest avslappende måten. Med et mannskap om bord, kan du bare slappe av på soldekket og nyte utsikten. Kapteinen din vil seile gjennom Tobago Cays og slippe anker når du måtte ønske det. Det er mulig med dagstur, eller tilbringe noen kvelder til sjøs i en romslig katamaran i kabin med eget bad.

Inngangsavgiften til marineparken er avhengig av hva slags fartøy man ankommer med, og hvorvidt man skal dykke. Det er også mulig å holde en bryllupseremoni her.