Skip to main content

Om oss

Mer enn bare et reisebyrå!

Din reisedesigner AS

Din reisedesigner AS er et norsk reisebyrå som spesialiserer seg på eksklusive, skreddersydde reiser til spennende destinasjoner. Vi holder til i Asker kommune, men har kunder fra hele Norge, og har ofte møter over Teams. Hvem bruker fortsatt reisebyrå tenker du kanskje? Det er faktisk mange. Det kan være ulike grunner, men alle har til felles at de ønsker hjelp til å sette sammen en drømmeferie med høy standard og som samtidig gir valuta for pengene, de ønsker tryggheten vi gir og setter pris på vår kunnskap i forhold til både reisen og reisemålene.
Jeg har lang erfaring med salg av skreddersydde reiser over hele verden, og ser frem til å designe din neste reise!

Være best på service

Tilby et stort utvalg av reisemål over hele verden

Bidra til et mer bærekraftig reiseliv

Alltid fokusere på kvalitet

Konkurransedyktige priser

Være best på service

Tilby et stort utvalg av reisemål over hele verden

Bidra til et mer bærekraftig reiseliv

Alltid fokusere på kvalitet

Konkurransedyktige priser

PERSONLIG

Mer enn bare et reisebyrå! Jeg er din personlige reisedesigner, og tar meg tid til å bli kjent med deg og dine preferanser. I samarbeid med de beste i bransjen, designer vi ferier som er skreddersydd for akkurat deg. Vi tror at hver reiseopplevelse er forskjellig, og sammen vil vi skape den perfekte ferien.
Vi er små og uavhengige, noe som lar oss være kreative når vi planlegger ferien din. Det er stort sett bare fantasien og budsjettet som setter grensene.

Vi er lidenskapelig opptatt av reise og service. Vi tror at ordet «luksus» er subjektivt, og kan handle like mye om å komme seg vekk fra alt i villmarken med familien, som det handler om å sove i eksklusivt sengetøy.
Gjennom mange års erfaring, er vi stolte av å lage reiser som inkluderer kun det beste, uavhengig av hvor du skal. Vi tar oss god tid og liker å være tidlig ute, de beste rommene forsvinner tross alt først.

TRYGGHET

Vi er der for deg gjennom hele reisen. Om noe uforutsett skulle oppstå underveis, kan du være trygg på at vi, og våre samarbeidspartnere, står klare til å hjelpe deg. Våre hoteller og leverandører er nøye valgt. Vi har ikke fokus på at hotellene eller produktene skal være billigst mulig, men at kvalitet og service er på topp, og at du som kunde får mest mulig for pengene. Alle våre kunder får personlig service. Fortell oss dine krav og ønsker, og din dedikerte reisespesialist vil bistå deg fra før avreise til du har kommet hjem fra ferien.

Vi har stilt obligatorisk garanti i Reisegarantifondet og våre kunder er derfor dekket av pakkereiseloven. Vi er et stolt medlem av IATA, Den internasjonale organisasjonen for lufttransport, som betyr at vi selv lager alle flybillettene, uten mellomlegg.

En skreddersydd ferie med oss vil gi deg og din familie livslange minner. Bli inspirert!

BÆREKRAFT

Det kan være vanskelig å vite hvordan man kan bidra til å være en ansvarlig turist. Vi gir deg muligheten til å velge reiser som er mer bærekraftige. Hva betyr egentlig bærekraftig reiseliv? Målet er å øke fordelene og redusere de negative konsekvensene turisme har for et reisemål. Dette kan oppnås ved å:

  • Beskytte naturlige miljøer, dyreliv og naturressurser når man utvikler og administrerer turistaktiviteter.
  • Tilby autentiske turistopplevelser som feirer og bevarer arv og kultur.
  • Skape samfunnsøkonomiske fordeler for lokalsamfunn gjennom sysselsetting og muligheter for inntekt.

Din reisedesigner har som mål å bidra til å bygge et bærekraftig samfunn som tar vare på naturen, og som styrker den lokale økonomien og kulturen. Vi skal minimere negative avtrykk og sikre det biologiske mangfoldet. Vi støtter leverandører som jobber mot et mer bærekraftig reiseliv, samt at vi skaper mer bevissthet blant våre reisende. Les gjerne mer om oss og ansvarlig turisme.

VISJON

Din reisedesigner skal være det foretrukne reisebyrået for kunder som ønsker eksklusive, skreddersydde reiser.